Cel mai bogat bărbat din lume, Jeff Bezos, i-a declarat război lui Leonardo DiCaprio - Trending Review cu Daragiu - Epidosul 93

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 12 Noiembrie 2021
Data actualizare: 12 Noiembrie 2021
Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile. 

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om de pe planetă, însă recent a ajuns să fie ținta glumelor făcute de către internauții din întreaga lume. Motivul? Prezent la un eveniment monden alături de iubita sa, Laura Sanchez, Jeff a fost complet ignorat atunci când ea l-a văzut pe Leonardo DiCaprio.

Un astfel de moment nu putea fi ratat de Alex Daragiu care, în ediția Trending Review cu numărul 93, analizează motivele pentru care iubita lui Bezos a riscat totul pentru a primi atenția starului de la Hollywood, fie chiar și preț de câteva secunde. 

Un alt subiect abordat de Alex Daragiu este incidentul tragic care a avut loc pe platoul de filmare al peliculei "Rust", în urma căreia o femeie și-a pierdut viața și un bărbat a fost rănit. Actorul Alec Baldwin a fost protagonistul momentului îngrozitor căci a folosit o armă de recuzită încărcată cu muniție reală. Alex Daragiu trece în revistă reacțiile pe care le-au avut actorii față de eveniment, dar și alte întâmplări nefericite care au avut loc de-a lungul timpului pe platourile de filmare. 

Părăsind domeniul actoriei, vloggerul aduce în discuție decizia lui Mark Zuckerberg de a schimba numele Facebook în Meta, precum și îmbunătățirile pe care afaceristul dorește să le aducă platformei. 

Pentru a afla modul șocant în care o femeie din Rusia a înscenat nașterea și moartea propriilor copii, dar și modalitatea ingenioasă prin care o tânără își alege partenerii, urmăriți ediția Trending Review, cu numărul 93, prezentată de Alex Daragiu! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!