Cine e actrița din România care a jucat în Singur acasă, alături de Macaulay Culkin. Cum arată azi

Cine e actrița din România care a jucat în Singur acasă, alături de Macaulay Culkin. Cum arată azi
Românca a jucat rolul Sondra McCallister, una dintre verișoarele lui Kevin. FOTO: dianarein.com
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Decembrie 2019
Data actualizare: 12 Decembrie 2020
Cel mai popular film de Crăciun, Singur acasă, a făcut celebri mulți copii actori. Unul dintre ei provine din România și a jucat împreună cu Macaulay Culkin.

Daiana Câmpeanu este actrița din România care a jucat alături de Macaulay Culkin în Singur acasă 1 și Singur acasă 2. Românca, stabilită la Chicago la vârsta de 3 ani, s-a născut la București acum 41 de ani. După o scurtă carieră în actorie, Daiana a început o carieră în muzică, iar în prezent activează sub numele de scenă Diana Rein.

Chitaristă și solistă, Diana Rein abordează stilurile blues și rock. În 2007 a lansat primul ei album, The Back Room, pentru ca în 2016 să iasă pe piață cu Long Road. În acest an a lansat Queen of my Castle, un disc cu care a demonstrat că blues-ul nu e doar pentru bărbați.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Rein (@dianarein) on

 

Părinții ei au ajuns la Chicago, în seara de Halloween, cu 50 de dolari în buzunare. Au fugit de regimul comunist, în speranța că vor putea începe o viață mai bună peste Ocean. 

Primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 8 ani, când părinții ei au dus-o la un concert de blues într-un club din Chicago. A fost dragoste la prima vedere. În prezent, românca locuiește în California.

În vara acestui an, Diana Rein a fost în România pentru a redescoperi locurile natale. A fost prima ei vizită în țara de origine după ce s-a stabilit cu familia în America. 

La mijlocul lunii iulie și-a revăzut casa în care s-a născut și în care a trăit până la vârsta de 3 ani. Artista s-a fotografiat pe strada unde a făcut primii pași în viață.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

„Casa din spatele meu și în stânga fotografiei la care vă uitați este cea în care am locuit până la 3 ani. O amintire dulce-amăruie, având în vedere că cea mai mare parte a familiei care a locuit sub acel acoperiș cu noi nu mai e în viață. București, România”, a scris Diana Rein pe Instagram.

Tot atunci, românca a participat la festivalul muzical Open Air Blues Festival din Brezoi, unde a fost aclamată la scenă deschisă.

Citește și: Kevin McCallister la 39 de ani arată exact ca la 10! Macaulay Culkin, super simpatic într-o reclamă de Crăciun

O româncă în Singur acasă

Daiana Câmpeanu avea 12 ani când a jucat alături de Macaulay Culkin în Singur acasă. A primit rolul Sondra McCallister, una dintre verișoarele lui Kevin McCallister și a doua fiică a lui Frank și a lui Leslie.

După Singur acasă 1 și Singur acasă 2, Daiana Câmpeanu a jucat în Dennis, pericol public (1993). 

PRO TV va difuza filmul de mare succes Singur acasă și în acest an în perioada Crăciunului. Fii cu ochii pe trailerul de mai jos ca să afli când o poți vedea pe Diana Rein pe micile ecrane!Fotografii: @dianarein
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies