Cine este Taher Sonu, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

Cine este Taher Sonu, unul dintre cei patru experți ai emisiunii Căsătoriți pe nevăzute
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Iunie 2021
Data actualizare: 22 Iunie 2021
“Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Emisiunea va avea premiera în această toamnă la PRO TV. 

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei patru specialisti ai show-ului sunt: Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relatii) și Victor Toriani (psihoterapeut). 

Cine este Taher Sonu, unul dintre cei patru experți de la “Căsătoriți pe nevăzute”

Taher Sonu este expert în relații, psiholog și autorul celei mai citite cărți de seducție din România. Taher îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu. 

Expertul a oferit un interviu pentru PRO TV PLUS în care a vorbit despre rolul său în emisiunea “Căsătoriți pe nevăzute”.

“Dragostea este o știință dacă știi să o citești. În cadrul emisiunii eu o să mă focusez exact pe dinamica dintre participanți. O să văd ce se întâmplă între domni și doamne, astfel încât să mă asigur că putem să potrivim perechea perfectă. Vor fi foarte multe joculețe practice și provocări pentru ei, astfel încât să scoată la suprafață cine sunt ei cu adevărat”, a declarat expertul în relații. 

Taher Sonu le-a transmis și un mesaj telespectatorilor: “Cred că cel mai interesant lucru pentru cei de acasă este că odată ce văd acest lucru, călătoria prin care trec participanții, se pot regăsi pe sine. Pot lua lucruri pe care să le aplice apoi în viața lor, în relația lor, ca să își îmbunătățească calitatea vieții”. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!