Comedia de sărbători e în fiecare sâmbătă, la PRO TV. În decembrie, episoade speciale Las Fierbinți și seria Greu de ucis

Comedia de sărbători e în fiecare sâmbătă, la PRO TV. În decembrie, episoade speciale Las Fierbinți și seria Greu de ucis
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 02 Decembrie 2021
Data actualizare: 02 Decembrie 2021
În luna decembrie, în fiecare sâmbătă seara, românii se vor putea bucura de comedie pură cu cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți, și vor avea parte de aventură în seria de filme unde Bruce Willis e Greu de ucis.

Spiritul sărbătorilor de iarnă îi cuprinde pe fierbințeni încă din prima săptămână a lunii decembrie. Ulițele celui mai cunoscut sat din România îmbracă straie de sărbătoare, iar Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și toți ceilalți localnici sunt pregătiți să se întâlnească și-n acest an cu Moș Crăciun.

În stilul caracteristic, nimic nu va decurge conform planului, iar combinațiile pe care le vor pune la cale vor transforma totul într-o aventură presărată cu umor și absurd. Serialul Las Fierbinți vine în casele românilor cu episoade speciale de sărbători, sâmbătă, 4 decembrie, 11 decembrie și 18 decembrie, de la ora 20:00, la PRO TV.

Primul film difuzat vreodată la PRO TV, pe 1 decembrie 1995, revine pe micile ecrane. Bruce Willis se întoarce cu seria Greu de ucis, în fiecare sâmbătă, imediat după Las Fierbinți. Polițistul John McClane speră și în acest an să petreacă sărbătorile în liniște, doar că planurile lui de a sta alături de familie sunt date peste cap de teroriști. Cum va reuși să-i înfrunte, dar și ce va face atunci când va fi suspendat din funcție și se va despărți de soție, vedem sâmbătă de sâmbătă, în  Greu de ucis 1, 2 și 3. 

În decembrie, sâmbătă de sâmbătă, comedia și aventura vin la PRO TV cu episoade de sărbătoare din cel mai urmărit serial din România: Las Fierbinți, dar și prin seria de acțiune: Greu de ucis. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!