Corina Caragea, despre debutul lui Mirel Rădoi și Adrian Mutu ca antrenori ai echipelor naționale din seara aceasta

Data: 04 Septembrie 2020
Momentul așteptat de toți suporterii naționalei a sosit: mâine seară, de la ora 21:45, Mirel Rădoi va debuta pe banca echipei României în primul meci din grupa 1 a Ligii B din Liga Națiunilor.

De asemenea, România U21 joacă împotriva Finlandei U21, în deplasare, în preliminăriile Campionatului European din 2021. Duelul va marca debutul lui Adrian Mutu într-un meci oficial pe banca naționalei U21.Dacă aceștia vor continua parcursul bun sau se vor confrunta cu probleme, aflăm mâine seară, de la ora 19:00 pe PRO TV, dar și pe PROTVPLUS și  VOYO. 

Citește și

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Corina Caragea a declarat că are emoții pentru debutul lui Adrian Mutu și debutul lui Mirel Rădoi, dar și-ar fi dorit foarte mult să trăiască emoțiile meciurilor naționalei de pe stadion. 

Întrebată cum crede că se va descurca echipa națională de tineret fără Mirel Rădoi la conducere, Corina a răspuns: "Mirel a avut un rol esențial în comunicarea cu băieții, în comunicarea cu noi cei de acasă, cu presa. A știut să îi mobilizeze, să îi motiveze. Au avut chimie și au format un grup extraordinar. Rămâne de văzut cum este cu Adi Mutu. Mie mi se pare cu totul altă personalitate." 

Corina Caragea obișnuia să meargă pe stadion la meciurile echipei naționalei, însă de data aceasta va viziona meciurile alături de prietenii săi la o terasă. 

Toată România vede România! Bucurați-vă de fotbal!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies