Cristi Bozgan dezvăluie secretele din Ferma. Orașeni vs. Săteni - Trending Review cu Daragiu - Episodul 38

Cristi Bozgan dezvăluie secretele din Ferma. Orașeni vs. Săteni - Trending Review cu Daragiu - Episodul 38
Citeste mai mult despre: Trending Review, Cristi Bozgan,
Data publicarii: 18 Septembrie 2020
Data actualizare: 18 Septembrie 2020
Ca în fiecare vineri, vloggerul Alex Daragiu - aka Alpaca - aduce, exclusiv pe protvplus.ro, o nouă ediție a emisiunii ”Trending Review”.

Show-ul ”Trending Review” prezintă cele mai hot momente ale săptămânii de pe YouTube, piesele care au ajuns pe primele locuri în topul preferințelor fanilor, dar și clipuri care stârnesc interesul prin ineditul lor.

Dar, pentru că, la PRO TV, a început grila de toamnă și emisiunile nou începute fac valuri pe online, Daragiu prezintă o nouă ediție specială, în care invitați sunt Cristi Bozgan, partenerul de prezentare al Mihaelei Rădulescu în emisiunea ”Ferma. Orășeni vs săteni”, și Valentin Ionașcu, arhitectul de la ”Visuri la cheie”.

Cristi a vorbit despre tehnicile de supraviețuire în sălbăticie, amintind de regula 3-3-3: ”Dacă în 3 zile nu reușești să te hidratezi, orice corp robust, sănătos, ar trebui să sucombe. Un al doilea trei se referă la trei săptămâni fără mâncare. Al treilea 3 se referă la trei minute fără aer”. ”Nu este neapărat să ai mușchii unui halterofil sau mintea unui laureat Nobel ca să ieși din impas, dar este factorul psihologic care trebuie gestionat”.

În partea a doua a emisiunii, Valentin Ionașcu vorbește despre cel mai spectaculos sezon al emisiunii „Visuri la cheie”. ”Îi invit pe oameni să vadă casele făcute de Visuri la cheie. Sunt 70 de case făcute”.

Urmăriți, mai jos, episodul 38 al show-ului marca protvplus.ro ”Trending Review cu Daragiu”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies