Cristiano Ronaldo, vedetă și pe terenul de fotbal și pe OnlyFans! - Trending Review cu Daragiu - episodul 83

Cristiano Ronaldo, vedetă și pe terenul de fotbal și pe OnlyFans! - Trending Review cu Daragiu - episodul 83
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 03 Septembrie 2021
Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile.

Plecarea lui Leo Messi de la Barcelona, după obținerea unor performanțe remarcabile a stârnit controverse în lumea sporturilor și a divizat fanii. Așadar, subiectul nu a putut fi trecut cu vederea nici de vloggerul Alex Daragiu vorbește despre mutarea neașteptată și a menționat că și eternul rival al lui Messi a procedat asemănător. Este vorba despre nimeni altul decât Cristiano Ronaldo, care a plecat de la Real Madrid, revenind la una dintre echipele sale de suflet, Manchester United.

Părăsind zona sportului, Alex Daragiu a vorbit despre platforma Onlyfans și despre decizia controversată a acesteia de a interzice conținutul explicit în condițiile în care o mare sumă din încasările strânse de ea proveneau din astfel de surse.

Tot el, a făcut a creionat o idee îndrăzneață care îl implică pe unul dintre cei mai iubiți fotbaliști: Care ar fi reacțiile dacă Cristiano Ronaldo ar profita nu doar de talentul sportiv, ci și de condiția sa fizică de invidiat pentru a câștiga și din fotbal, dar și din fotografiile picante urcate pe platforma Onlyfans.

Nici cele mai noi provocări din mediul online nu sunt trecute cu vederea de Alex Daragiu. El a vizionat una dintre provocările apreciate în ultima perioadă de tinerii din întreaga lume și a subliniat cât de periculoasă poate fi.

Inventivitatea nu cunoaște limite! Asta pare să își spună și Alex atunci când analizează ultima idee năstrușnică a fermierilor elvețieni. În emisiunea de astăzi veți afla modalitatea inedită prin care ei reușesc să transporte vacile de pe o pășune pe alta, în timp record!

Tot în Trending Review-ul” de astăzi, Daragiu ne arată cele mai scumpe achiziții ale vedetelor internaționale și ne dezvăluie sumele astronomice pe care le-au scos din buzunar pentru a fi proprietarii unor vile de lux sau a unor vehicule cu mulți cai putere.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!