Cristina Joia, despre traumele care au rămas după ce a fost agresată fizic în plină zi: „Eu nu simt ură”

Cristina Joia, despre traumele care au rămas după ce a fost agresată fizic în plină zi: Eu nu simt ură
Cristina Joia a făcut un efort mare pentru a reuși să treacă peste incidentul din 2020. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Septembrie 2021
Data actualizare: 01 Septembrie 2021
În noiembrie 2020 a trecut printr-un episod care a cutremurat-o din temelii. La aproape 10 luni de atunci, Cristina Joia, designer la „Visuri la cheie”, dezvăluie cum a reușit să treacă peste acele momente de cumpănă.

Forța fizică nu e niciodată un argument într-o dispută. Pentru Cristina Joia, incidentul din noiembrie 2020, când a fost lovită în figură de o femeie într-un magazin din Capitală, a lăsat răni adânci. Și pe chip, dar și în suflet. 

În aceste 10 luni, Cristina Joia a căutat mijloace pentru a se vindeca pe interior, fiindcă la exterior medicii și-au făcut treaba. Azi se mai văd încă urmele operațiilor de reconstrucție nazală, însă ce e în suflet va purta cu ea toată viața.

A trebuit să mă detașez de eveniment, ca să-mi fie mie bine. Eu nu simt ură și nu țineam neapărat să o văd în pușcărie și pe copiii ei departe de ea. Este puțin frustrant că a trebuit să trec prin niștre traume, și eu și familia mea, cu suferință fizică și operații, dar și prin procesul în sine, care a fost traumatizant pentru mine din punct de vedere emoțional”, a mărturisit, pentru PROTV.RO, designerul emisiunii Visuri la cheie.

Cristina Joia spune că suferința fizică a fost dublată de umilința la care a fost supusă la tribunal, unde s-a judecat cazul de agresiune.

Ea nu a arătat niciun fel de remușcare, a fost la fel de arogantă. Avocata ei m-a acuzat că m-am folosit de imaginea mea de om de media, dar eu nu pot să zic asta despre mine, fiindcă eu sunt designer, sunt angajată pe șantier, nu la televizor. La proces, după ce am suferit o agresiune fizică, am fost pusă la zid emoțional”, mai spune Cristina Joia.

Procesul deschis în urma atacului brutal s-a încheiat după ce agresoarea ei a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare. O pedeapsă mai aspră n-ar fi făcut-o să se simtă în siguranță, însă a rămas cu impresia că „în România chiar poți să faci orice fără să suporți consecințe”.

Cristina Joia este designer Visuri la cheie și în sezonul 8, unde, alături de Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu și Dragoș Bucur, va schimba destinele unor oameni mai puțin norocoși. 

În tot acest timp, mulți apropiați s-au întrebat dacă mai poate continua proiectul, având în vedere traumele prin care a trecut.

Foarte mulți oameni mi-au spus că n-o să pot să mai fac emisiunea asta pentru că mi-am pierdut încrederea în oameni, că mai traumatizant a fost când zăceam în magazin, plină de sânge, și nimeni nu a sunat la poliție și la ambulanță. Eu am sunat. Dar nu mi-am pierdut încrederea în oameni”, mai spune Cristina Joia.

Sezonul 8 Visuri la cheie debutează la PRO TV pe 15 septembrie 2021. Emisiunea va fi în fiecare seară de miercuri, de la ora 20:30.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!