Darren Cahill o compară pe Simona Halep cu Diavolul Tasmanian, în primul documentar despre marea campioană

Darren Cahill o compară pe Simona Halep cu Diavolul Tasmanian, în primul documentar despre marea campioană
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 27 Noiembrie 2020
Data actualizare: 29 Noiembrie 2020
De ziua României, PRO TV le face o surpriză telespectatorilor săi! Aceștia vor putea urmări în premieră primul documentar despre Simona Halep, unul dintre cei mai mari și iubiți sportivi din România. 

Vom afla povestea Simonei, una despre muncă, curaj, performanță, motivație și sacrificiu, iar aceasta nu ar putea fi scrisă fără Darren Cahill, omul care a ajutat-o să urce pe culmile succesului. 

Viteza cu care se mișcă pe teren, dar și temperamentul vulcanic, l-au făcut pe australian s-o compare cu un celebru personaj din desenele animate. Este vorba despre Taz, simpaticul diavol tasmanian.

“În Australia, avem un personaj de desene animate care se numeşte Tazzy Devil. E incredibil de rapid, se învârteste singur şi merge cu o mie de mile la oră. E puţin nervos tot timpul şi aleargă mereu după probleme. Îmi aminteşte de Simona”, spune în documentar antrenorul Daren Cahill. 

“El mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l întâlnesc pe el. M-a deschis foarte mult. Australienii aşa sunt, foarte pozitivi”, spune la rândul său Simona Halep despre Cahill.

Pe 1 decembrie, vom afla împreună cum arată o zi de antrenament pentru tenismena care a dus imnul României pe toate meridianele și a fost numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni. Regizorul Radu Muntean este cel care a realizat documentarul şi care prin cadrele filmate ne dezvăluie cum este Simona Halep în viaţa de zi cu zi, la antrenamente, dar şi care este relaţia ei cu antrenorul australian Darren Cahill. 

Nu ratați documentarul “3 mm”, pe 1 decembrie, de la ora 16:00, la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies