Cum i-a schimbat anul 2020 pe Cosmin Savu și pe Rareș Năstase, jurnaliștii de la "România, te iubesc"!

Cum i-a schimbat anul 2020 pe Cosmin Savu și pe Rareș Năstase, jurnaliștii de la  România, te iubesc !
Data: 15 Decembrie 2020
Cu anchete foarte bine documentate și cu probe uneori zguduitoare, emisiunea “România, te iubesc” schimbă...România.         

Pandemia nu a pus stop acestui proiect, chiar dacă a încetinit, pe alocuri, ritmul de viață al jurnalistilor implicați. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru PRO TV PLUS, Rareș Năstase și Cosmin Savu au vorbit despre cum au gestionat ei provocările lui 2020, despre planurile pentru 2021 și despre ce își doresc ei pentru aceste sărbători. 

Cosmin Savu: “Sper să ajung pe la ai mei să îi văd măcar, și să mă bucur de natura de pe Valea Avrigului, de la mine, de la Sibiu, mai multă natură, mai puțini oameni și multă dorință și căldură în suflet.”


 
Rareș Năstase: "Vrem să credem că, cel puțin în privința sărbătorilor, lucrurile nu se schimbă prea mult, în sensul că în fiecare an sărbătorile au fost dedicate familiei, familia mai restrînsă. Mi-aș dori să îmi văd și părinții, în general am stat mai distanțati anul acesta."

Citește și

Cosmin Savu: "Aș fi sperat că după pandemia asta să fie o coeziune mai mare și societatea să fie mai legată, mai strânsă, solidară și să înțelegem că doar împeună trecem peste momentele astea. În plan personal și eu am încercat să mă adun, să valorific timpul petrecut mai mult în solitudine, mi-am dat drumul la un site, să îmi fac un proiect personal, am încercat să adun cât mai multe subiecte de care o să avem nevoie în continuare. Am încercat să îmi fac și eu analizele mele personale și să îmi dau seama unde sunt și încotro mă duc, măcar cu asta să rămânem."

Rareș Năstase: "Îmi place să văd și partea pozitivă și virusul ăsta păcătos ne-a dat peste cap viețile, dar cumva am încercat să iau și partea asta bună. Timpul petrecut cu familia, am avut mai mult timp și pentru mine, m-am apucat de scris o carte, am încercat să îmi ocup timpul cât mai mult, indiferent că citeam ceva, că făceam ceva anume." 

În vide-ul din acest material puteți vedea declarațiile în exclusivitate ale celor doi jurnaliști, îi puteți cunoaște mai bine pe doi dintre românii care schimbă România și afla de ce văd ei în 2021 “un an al speranței.”

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies