Cum se produce un vin de calitate. Află povestea impresionantă a Cramei Licorna

Cum se produce un vin de calitate. Află povestea impresionantă a Cramei Licorna
Citeste mai mult despre: Crama Licorna, Licorna Winehouse, poveste, vin,
Autor: Ionela Lupu
Data: 20 Octombrie 2020
Crama Licorna vine în atenția celor care sunt pasionați de vinuri, dar și nu numai, cu o poveste impresionantă care datează de mai bine de 100 de ani. 

Crama Licorna, care a fost a fost deschisă în anul 2013, poate fi vizitată în acest moment de toți cei care au o pasiune aparte pentru vinuri și, deopotrivă, de cei care vor să facă o scurtă plimbare în afara Bucureștiului și sunt doritori să afle cum se prepară un vin și care este procesul de pregătire al acestuia. De asemenea, se pot bucura și de priveliștile minunate care o înconjoară. 

Citește și

Bine, bine, dar cum rămâne cu cei 100 de ani?  "Povestea Cramei Licorna a început la 1909. Ea a început cu boierul Nicolau care la 1909, conform legendei, a avut un vis în care i-a apărut domnitorul Brâncoveanu. Acesta i-a spus să facă un vin negru precum cocoșul din ograda sa. De atunci, cramele au fost cunoscute drept: Cramele Cocoșul Negru. Noi am încercat să reînodăm povestea în 2013 când am achiziționat acest conac, care se afla într-un stadiu avansat de ruină, a declarat Bogdan Anghel, director general Licorna Winehouse"

Dacă ești curios să afli continuarea poveștii, ești doar la un click distanță. Dă-i play materialului de mai jos. 

FULLSCREEN
Cum se produce un vin de calitate. Află povestea impresionantă a Cramei Licorna
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies