Dani Mocanu are un leu, animal de companie - Trending Review cu Daragiu - episodul 47

Dani Mocanu are un leu, animal de companie - Trending Review cu Daragiu - episodul 47
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Noiembrie 2020
Data actualizare: 20 Noiembrie 2020
Ca în fiecare vineri, Daragiu ne aduce cele mai picante subiecte de pe Internet și le comentează în stilul propriu în emisiunea ”Trending Review”, pe protvplus.ro.

În episodul cu numărul 47, Dani Mocanu este din nou în centrul atenției. Deși a anunțat recent că renunță la muzică, manelistul a spart iar topurile cu ultima piesă lansată. “De când nu ne-am mai văzut noi, trending-ul de pe Youtube este într-o continuă schimbare. Mai ales, de când Dănuțul nostru a “abdicat” de la funcția de rege de pe trending-ul din România. Stai așa, cred că am o revelație! Dani Mocanu a postat din nou un clip și se află tot pe locul întâi”, a spus Daragiu.

Pe lângă nelipsitele domnișoare care se unduiesc sexy în clipurile sale, Dani Mocanu a adus și un animal în videoclip. Și nu, nu vorbim de vreun câine de luptă, ci despre un leu de toată frumusețea. 

“Ia uite mă, unde era leul sau puiul de leu! Să-mi explice și mie cineva ceva… Dănuțule, ai avut bani să bagi un leu în clip, dar nu poți să-mi spui că nu ai avut bani să pui un text ok pe ecran. Mă frate, uită-te la textul ăsta cum arată”, a continuat Daragiu.

Daragiu a mai comentat și ultimul trend lansat de maneliști. “Voi vedeți că orice manea are în titlu, după fiecare nume în parte al artistului, câte un emoji? Voi credeți că în secret maneliștii vor să devină supereroi?”

Vedeți, mai jos, episodul integral al emisiunii ”Trending Review”

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies