Dani Mocanu se lasă de manele! - Trending Review cu Daragiu - episodul 45

Dani Mocanu se lasă de manele! - Trending Review cu Daragiu - episodul 45
Citeste mai mult despre: Trending Review, Daragiu,
Data: 06 Noiembrie 2020
Ca în fiecare vineri, Daragiu ne aduce cele mai picante subiecte de pe net în emisiunea ”Trending Review”, doar pe protvplus.ro.

În noul episod ”Trending Review”, Daragiu notează piesele care au ajuns pe primele locuri și sunt savurate de cei mai mulți români, pe YouTube. Astfel, pe primul loc este Dani Mocanu, cu piesa ”Coarda”. ”În cazul în care nu știați, tot Dănuțul nostru, care se află pe locul întâi cu mai tot ce postează, a declarat pe Facebook că se lasă de manele... Oare cine va preluat locul întâi din Trending dacă Dănuțul ne va părăsi?”.

Citește și

Următorul clip comentat de vloggerul Daragiu aka Alpaca este cel al lui Pepe, intitulat ”Mai bine aflați de la mine”, în care artistul dezvăluie faptul că divorțează de soția sa, Raluca Pastramă. ”A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”.

Un alt clip care a intrat în trending este cel în care Liviu Teodorescu își cere iubita de soție, cu peste 300.000 de vizualizări. 

Într-un final, Daragiu ne dă un pont util, în preajma sărbătorii de Black Friday: site-ul ANAF, de pe care poți cumpăra la prețuri incredibile tot felul de ”comori nebănuite”. 

Vedeți, mai jos, episodul integral al emisiunii ”Trending Review”. 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies