Daniel Pavel, dezvăluiri despre fiul său! Ce a spus în podcastul lui Măruță se vede exclusiv pe VOYO

Daniel Pavel, dezvăluiri despre fiul său! Ce a spus în podcastul lui Măruță se vede exclusiv pe VOYO
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 Ianuarie 2022
Data actualizare: 14 Ianuarie 2022
Au mai rămas doar câteva zile până când Survivor România 2020 începe la PRO TV, iar Cătălin Măruță l-a avut invitat în podcastul său, care se vede în exclusivitate pe VOYO, începând cu 14 ianuarie, pe nimeni altul decât Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

„Domnul Dan”, așa cum este el cunoscut de publicul larg, a oferit detalii din culisele Survivor România, dar a vorbit și despre viața lui. „La nivel de strategie, oamenii ăștia vor lupta cu tine. Ai nevoie de adversitate, dar nu de ură”, spune prezentatorul.

Apoi, Daniel Pavel a vorbit și despre fiul său de 17 ani, Antoniu Constantin: „S-a născut pe 17 ianuarie, e un copil astral, dacă îmi permite… Nu știu cum să exprim cât de multe am pentru el. Am senzația că el a venit să ne așeze viețile”.

Daniel Pavel i-a răspuns lui Cătălin Măruță și la întrebarea „Ți-au dat salariu mai mare la PRO TV?”, după care a făcut și o precizare: „Eu rămân ce am fost, un romantic”.

Tot ce a spus Daniel Pavel despre Survivor, despre viața lui de familie, dar și despre salariul pe care îl primește puteți vedea doar pe VOYO, începând cu 14 ianuarie, ora 15.30
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!