Denis Hanganu, unul dintre protagoniștii serialului CLANUL: ”Lucrez cu una dintre cele mai bune echipe de filmare din România”

Denis Hanganu, unul dintre protagoniștii serialului CLANUL: Lucrez cu una dintre cele mai bune echipe de filmare din România
Citeste mai mult despre: Denis Hanganu, serialul Clanul,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 20 Iulie 2022
Data actualizare: 21 Iulie 2022
Filmările serialului „Clanul” sunt în plină desfășurare, iar actorii sunt entuziasmați să lucreze pentru producția care va debuta din toamnă la PRO TV și pe VOYO. Denis Hanganu a oferit recent un interviu în care a vorbit exclusiv despre întreaga experiență. Iată declarațiile!

Actorul Denis Hanganu este cap de afiș pentru producția care va debuta în toamnă la PRO TV, „Clanul”. Acesta a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre proiect, colegi, echipa de filmat, dar și despre ceea ce l-a atras la nivel de producție.

„Mi se pare, fără urmă de exagerare, că lucrez actualmente într-una dintre cele mai bune echipe de filmare din România, din industria asta mică a noastră. La nivel de producție, la nivel regizonal, cât și la nivel de distribuție sunt oameni foarte talentați și foarte dedicați”.

Vizionați, mai jos, interviul video integral cu Denis Hanganu.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies