Din culisele meseriei de stewardesă - Trending Review cu Daragiu - episodul 67

Din culisele meseriei de stewardesă - Trending Review cu Daragiu - episodul 67
Citeste mai mult despre: Trending Review, stewardesa,
Data publicarii: 14 Mai 2021
Data actualizare: 14 Mai 2021
Pentru că e vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce, în show-ul exclusiv protvplus.ro, ”Trending Review”, cu cele mai fierbinți subiecte de pe net.

Astfel, unul dintre evenimentele săptămânii a fost apariția la Saturday Night Live a lui Elon Musk. Mogolul Tesla a făcut o mărturisire surprinzătoare și anumă că suferă de sindromul Asperger. Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii a apărut, în show, în mai multe scenete, care au făcut deliciul telespectatorilor. 

Dacă credeați că știți totul despre meseria de stewardesă, ei bine, se poate să vă înșelați. Alex Daragiu a intrat în culisele acestei meserii și ne arată pentru ce lucruri incredibile sunt antrenate aceste însoțitoare de zbor. Printre altele, ele pot să ajute o pasageră să nască sau să prevină traficul de persoane.

În altă ordine de idei, o femeie din Germania a fost prinsă cu o grenadă în poșetă, doar că surpriza grănicierilor a fost mare când și-au dat seama ce era de fapt acel dispozitiv... exploziv!

Dacă vrei să trăiești și să lucrezi pe o insulă exotică, contra unei sume de 90.000 de lire sterline, acum ai șansa: o familie tocmai a postat un anunț de angajare pentru această slujbă de vis.

Iar vara asta, dacă ai de gând să îți faci vacanța în Europa, poți să alegi o destinația unde ai șanse să te întâlnești cu cele mai tari celebrități de la Hollywood: Michael Douglas, Jay Z, Beyonce, George Clooney, Arnold Schwarzenegger sau Sylvester Stallone. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies