Din culisele show-urilor toamnei: VLAD și Masked Singer România - Trending Review cu Daragiu - episodul 37

Din culisele show-urilor toamnei: VLAD și Masked Singer România - Trending Review cu Daragiu - episodul 37
Citeste mai mult despre: Trending Review, Andrei Aradits, jorge,
Data publicarii: 11 Septembrie 2020
Data actualizare: 11 Septembrie 2020
Pentru că e vineri, Daragiu vine exclusiv pe protvplus.ro cu emisiunea ”Trending Review”, în care ne prezintă tot ceea ce este hot la ora actuală pe internet.

Și, pentru că zilele acestea, la PRO TV debutează două show-uri spectaculoase, emisiunea Masked Singer România și un nou sezon din serialul VLAD, Daragiu ne aduce o ediție specială ”Trending Review”. 

Una în care Jorge, prezentatorul celui mai spectaculos show al toamnei, Masked Singer România, vorbește cât de greu a fost să țină secretul din jurul concurenților. ”Trebuie să înțelegi că, de fiecare dată când aveai o intrare în platou sau te duceai la baie, te percheziționa trei minute un agent de securitate, să vadă dacă ți-ai ascuns telefonul, dacă ai făcut poze... Înainte de fiecare demascare, se golea toată sala și se percheziționa fiecare colțișor... doar ca să nu se dezvăluie cine se află sub o mască... E șocant când se dă o mască jos! E șocant”.

La rândul lui, Andrei Aradits, interpretul lui Ștefan Dragomir din VLAD, ne duce în culisele serialului și ne dezvăluie cum vor fi noile episoade difuzate în premieră la PRO TV. 

Urmăriți, mai jos, un nou episod al emisiunii marca protvplus.ro ”Trending Review cu Daragiu”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies