Don Diablo a lansat piese noi pe scena Untold 2022. Cum a comentat DJ-ul organizarea din acest an

Citeste mai mult despre: Don Diablo, Don Diablo Untold, UNTOLD 2022,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 09 August 2022
Data actualizare: 09 August 2022
DJ-ul olandez a vorbit despre atmosfera de la Untold 2022. Primele declarații despre publicul din România și piesele lansate pe celebra scenă din Cluj-Napoca!

Don Diablo, unul dintre cei mai mari artiști prezenți în această ediție Untold, a vorbit despre atmosfera din România, dar și despre public. DJ-ul și-a salutat fanii în română, a spus că i-a fost dor de festivaulul din Cluj-Napoca și a purtat steagul național pe umeri.

Don Diablo a testat melodii noi pe scena Untold

DJ-ul olandez a fost de-a dreptul încântat de această ediție a festivalului de muzică electronică, recunoscând faptul că toți artiștii prezenți în line-up au adus evenimentului momente remarcabile. Fanii au auzit noi piese chiar pe scena din Cluj-Napoca, căci DJ-ul a pregătit seturi speciale pentru a doua zi de festival.

„Sunt încântat. E un festival imens, unul dintre cele mai mari din lume. Publicul e fantastic. Îmi place Paul Kalkbrenner, e înaintea mea. Artiștii aduși sunt perfecți, felul în care e clădit...Producția este incredibilă. Sunt încântat. Am multe melodii pe care le pun prima oară. Le testez azi. Am pregătit seturi speciale pentru Untold”, a spus Don Diablo pentru PRO TV.

Întrebat dacă pandemia de coronavirus a avut impact în ceea ce privește felul în care face muzică, artistul a răspuns: „Da, sigur că da. Când nu ai presiunea publicului, revii la perioada în care creai muzică la computer, în camera ta. Asta s-a întâmplat cu mine, am redevenit acel puști. Am făcut muzică fără presiune. Pentru mine a fost un lucru pozitiv. Eram acasă, mă gândeam la ce vreau să spun, nu simțeam doar presiunea. „Ce fac alții?”. Și asta cred că o să se audă în seara asta”.

Viața într-o călătorie constantă nu este întotdeauna ușoară, spune Don Diablo. Artistul a recunoscut că pierde multe nopți și nu are un stil de viață echilibrat, lucruri care au început să se resimtă, mai ales în ceea ce privește sănătatea.

De fiecare dată când face o pauză de la concerte, DJ-ul încearcă să își mențină un echilibru, însă nu îi reușește de fiecare dată. 

„Nu am o viață echilibrată. Sunt terminat. E un chin, e foarte greu. Nu dorm, structura este oribilă. Vii acasă, muncești, nu te vezi cu familia și cu prietenii. Mănânci numai porcării când ești plecat. Acasă am un instructor personal, încerc să fiu în formă, mi-am construit un buncăr...Mi-am construit o casă în timpul pandemiei, cu multe camere, acolo pot să mă umplu de energie, am un spațiu al meu. Asta a fost important, să simți că vii acasă. Înainte de pandemie locuiam într-un mic apartament, stăteam acolo de 16 ani. Nu aveam o casă. Am descoperit că îmi place să creez spații. După muzică, îmi place să decorez camere, arhitectura mă fascinează”, a spus Don Diablo.

Don Diablo, despre primii ani în domeniu: „Credeam că o să fie un eșec. Tremuram”

Despre începuturile sale în domeniu, Don Diablo spune că a avut mari emoții și că era cât se poate de nesigur pe el. Experiențele unice și fanii care au fost întotdeauna alături de el l-au făcut să se schimbe și să aducă pe fiecare scenă în parte piese de colecție.

„Prima oară eram nesigur. Credeam că o să fie un eșec. Tremuram. Foloseam discuri atunci. Nu aveai prea mult loc de manevră. Aveai o cutie cu 80 de discuri. Și trebuia să fii sigur pe ce faci și să mergi mai departe. Acum ai un stick USB. „Nu merge? Am 200 de albume, pot să fac o schimbare. Vremurile s-au schimbat. Eram alt om. În același timp, încă mă simt ca același puști. La primele melodii ai emoții. „O să mă urască lumea?”. După ce auzi aplauzele și vezi zâmbetele, poți să te relaxezi și să arăți ce poți”, ne-a mai declarat Don Diablo.

Sursă foto: Captură ecran, Don Diablo/Instagram 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies