Drama neștiută a doi vloggeri cunoscuți! "Toată suferința a durat 6 ani". Ce s-a întâmplat cu cei doi

Drama neștiută a doi vloggeri cunoscuți!  Toată suferința a durat 6 ani . Ce s-a întâmplat cu cei doi
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 13 Mai 2020
Data actualizare: 13 Mai 2020
În episodul 8 din Viața Bate Vlogul 2, Cristi și Vlad Munteanu au vorbit sincer despre drama prin care au trecut atunci când erau doar niște copii! "Toată suferința a durat cam 6 ani, noroc că eram la o vârstă fragedă. L-am văzut pe tata cum își strângea bagajele și mi-a spus că o să plece."

Problema divorțului între doi părinți poate reprezenta o problemă gravă în dezvoltarea unui copil, deoarece e greu să înțelegi când ești copil faptul că părinții tăi, alături de care ai crescut, nu mai pot fi împreună. 

Asta s-a întâmplat și în cazul fraților Cristi și Vlad Munteanu, doi vloggeri cunoscuți din mediul online, a căror drama nu a fost povestită până în prezent!

"Vă arătăm trecutul nostru, puțin dark așa... pentru că pe lângă toate aparențele în care noi suntem plini de energie și fericiți pe internet, în trecutul nostru s-au întâmplat câteva lucruri nasoale, pe care nici un copil nu merită să le trăiască.

Majoritatea căsniciilor se sfârșesc printr-un divorț. 

Îmi aduc aminte când aveam 7 ani și eram pe hol la mine acasă și l-am văzut pe tata cum își strângea lucrurile. Eram foarte confuz și nu înțelegeam ce se întâmplat, iar el mi-a spus:

O să plec! 

VEZI POVESTEA LOR, AICI:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies