Echipa la Măruță îl caracterizează pe prezentator în cele mai surprinzătoare moduri. Noroc cu Măruță!

Echipa la Măruță îl caracterizează pe prezentator în cele mai surprinzătoare moduri. Noroc cu Măruță!
Data publicarii: 21 Octombrie 2020
Data actualizare: 22 Octombrie 2020
Ca și cum nu ar avea destule de mâncat, pardon, de făcut. le-am dat celor din echipa emisiunii La Măruță o temă. 


Colegii lui Măruță au avut o misiune simplă, din care s-a construit cea mai complexă și frumoasă poveste! Fiecare dintre ei a fost invitat să continue fraza: "Noroc cu Măruță pentru că..."

Au scris ce au simțit și, în mod aproape surprinzător, dincolo de cuvintele lor, unele haioase, altele emoționante sau pe alocuri emoționate, s-a conturat Măruță, așa cum e el: un om pe care chiar ai noroc să îl cunoști.  Și a reieșit imaginea și energia unei echipe vesele, frumoase, speciale, unice, care, cu bune și cu rele, e un noroc de echipă!

Andrei R. Dobrogea - senior scriptwriter

"Noroc cu Măruță că îmi zâmbesc mai des domnișoarele de la market sau de la pariuri sportive căci, dacă nu mă chema el de atâtea ori la balcon, rămâneam același anonim cu mască."


Radu Pruteanu, senior scriptwriter

"Noroc cu Măruță. Fără el n-aș fi știut că pot să rescriu monologul cu un minut înainte de live. Fără el nici nu mi-aș fi imaginat că pot mânca sarmalele cu piftie. Fără el nu m-aș fi gândit că mă pot îmbogăți jucând la Lotto Polonia. Ce-i drept, norocul acesta din urmă încă îl aștept."

Irinel Galasiu – corespondent

"Noroc cu Măruță pentru că astfel am descoperit România frumoasă cu tradiții și costume vechi de sute de ani. Am filmat în toată țară și astfel am întâlnit oameni primitori și mâncare tradițională ce îți lasă gură apă. M-am bucurat să descopăr că românii nu și-au pierdut simplitatea, bunătatea. Știu să petreacă, să gătească, să iubească și să creadă chiar și atunci când totul pare imposibil."

Cristina Seulean – corespondent

"Noroc cu Măruță că părinții mei sunt mai liniștiți din două puncte de vedere: că mă văd mai des, ajung destul de rar acasă la Târgu Mureș, așa că se bucură să mă vădă la televizor, și se bucură că mănânc mai mult, cel puțin așa cred ei când vad câtă mâncare se perindă în platoul emisiunii.”

,,Noroc cu Măruță că am am cunoscut și am avut șansa să iau interviuri unor personalități pe care le apreciam și nu credeam vreodată că o să le cunosc personal”

Alexandra Gog - corespondent

"Noroc cu Măruță pentru că  am reușit să ies din zona mea de confort, să dansez în fața unei țări întregi și să accept provocările lui, extrem de imprevizibile. Îmi depășesc zilnic limitele în această echipă și totul doar datorită acestei emisiuni. "


"Noroc cu Măruță că am mai învățat și eu să gătesc una altă, știu cel puțîn 3-4 rețete de cozonaci sau zacuscă, omlete sau mai știu eu ce...Glumesc, evident că nu am învățat să gătesc, că nu am timp. Noroc cu Măruță și pentru asta, că oricum nu îmi place."

Laura Lezis, corespondent

“Noroc cu Măruță pentru că am avut curajul să mănânc scorpioni, lăcuste, gândaci, viermi, crocodili, ochi de peste, cangur și multe alte ciudățenii pe care nu aș fi avut curaj în viața mea să le mănânc. Aveam o rubrică în care legăm vedetele la ochi și le invităm să mănânce ceva ciudat, însă comestibil în alte colțuri ale lumii. La filmările acestea am râs cel mai mult. “


"Noroc cu Măruță pentru că atunci când eu nu am avut încredere în mine, el a avut, iar asta m-a ajutat enorm când eu credeam că nu mă descurc.  Cred că a lucra cu Cătălin Măruță nu e un noroc, ci o șansă. Cu Cătălin pe teren am învățat foarte multe lucruri, am “furat” puțîn din pricepera lui, iar în echipa emisiunii am evoluat enorm de mult profesional, am învățat ce înseamnă producția și faptul că divertismentul este o treabă cât se poate de serioasă. “ 

Greta Dan, regizor platou

"Noroc cu Măruță, că am invățat să-mi construiesc amintiri frumoase. Nu credeam că o să dansez vreodată în emisiune, cum nu credeam că o să fiu surprinsă zilnic de imprevizibilul Cătălin Măruță."


Cristina Petrescu, corespondent

"Noroc cu Măruță, că m-am reîntors în televiziune după o pauză de un an și jumătate... chiar dacă în prima mea zi de muncă, alături de nouă echipă, mama era să dea foc la casă. :) Am vrut să o surprind, așa că am sunat-o, fără să o anunț înainte, printr-un apel video, iar Cătălin mi-a luat telefonul. Și au vorbit, și au vorbit , și au vorbit, până când, mamei i-a dat ciorba în foc. Noroc că Măruță a întrebat-o ce gătește azi, că uite așa și-a amintit și ea de ciorbă. "


Radu Ciucă, editor montaj


"Noroc cu Măruță, altfel nu le sărutam pe Monica Bârlădeanu, Diana Sar, Geanina Ilieș și pe Otniela!"


Daniel Nicolaină, corespondent

"Noroc cu Măruță că.... Mă susține în toate nebuniile pe care le fac în emisiune! De când sunt aici, La Maruța mă simt că delfinul în ocean și munca a devenit distracție. Practic, sunt plătit să mă distrez! Nu-i așa că e mișto?"

Când i-am rugat pe cei din echipa La Măruță să scrie câteva cuvinte despre colegul lor, pentru că am lucrat în echipă 11 ani, cu diferite funcții, mă așteptam să primesc mesaje frumoase/ amuzante/ simpatice. Nu mă așteptam însă la un fel de album făcut din cuvinte, nu doar din poze, cuvinte în care eu una am regăsit unul dintre colegii/prietenii/ oamenii/OAMENII care m-au inspirat cel mai mult. Pot să confirm fiecare vorbă bună și/sau haioasă spusă despre Măruță și consider că e un noroc chior să lucrezi cu el și să faci parte din echipa La Măruță! Așadar, cu drag:

CRISTINA-MARIA MAZILU, fost documentarist, reporter, scenarist, producător de conținut

"Noroc cu Măruță pentru că nu poți să numești altfel oportunitatea de a lucra cu un om care nu uită să fie OM niciodată. L-am văzut pe Cătălin în momente dificile, în momente extrem de frumoase, în momente de super succes și la marginea unor eșecuri și dincolo de ele. În momente extrem de bune în care ai crede că cineva nu și-ar mai încăpea în pene și fulgi. Și în momente proaste care ar putea copleși sau chiar schimba un om în rău. În toate astea omul Măruță a fost și a rămas OM! Și da, chiar dacă pe vremea când lucram la Măruță mai greșeam uneori burtierele sau textele pe care le redactam, de data asta nu am greșit cu MAJUSCULELE folosite sau cu repetiția!

Acum, sigur, dacă nu era Măruță nu știam ce înseamnă să mănânci ciorbă cu 5 kilograme de sare, că doar ce să facă și el când mă ridic eu de la masă și las mâncarea nesupravegheată. Nu știam cum e să rescrii un text de 10 rânduri în 30 de secunde, până la intrarea în emisie. Și nici cum e să crezi că tu ești cel mai nepunctual om, să întârzii la întâlnirea cu Măruță, dar el să întârzie mai tare ca tine - deci cum ar fi să ajungi la timp 15 minute mai târziu. Ce noroc!"

"Motivul pentru care La Măruță împlinește 13 ani și e cea mai longevivă emisiune live zi de zi e că, în toți acești 13 ani, La Măruță a arătat, prin foarte mult zâmbet, prin emoție, uneori prin greșeli ulterior asumate, cea mai frumoasă parte din noi toți: umanitatea noastră! Noroc cu Măruță și noroc cu echipa La Măruță!"
 
LA MULȚI ANI!

Pe Pro Tv Plus vezi interviuri speciale cu Măruță -tot ce nu a spus Măruță în 13 ani


FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies