Ediția România, te iubesc! despre Experimentul Piatra Neamț a fost lider de audiență

Ediția România, te iubesc! despre Experimentul Piatra Neamț a fost lider de audiență
Echipa România, te iubesc!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Aprilie 2021
Data actualizare: 05 Aprilie 2021
Ancheta lui Paul Angelescu despre incendiul izbucnit în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, unde s-a întâmplat una dintre cele mai mari tragedii ale sistemului de sănătate, a fost în topul preferințelor telespectatorilor.

Aseară, emisiunea România, te iubesc! a înregistrat 7.5 puncte de rating și 22.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 10.8% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18:00 – 18:58, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.1 puncte de audiență și 22.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul doi a înregistrat 2.9 puncte de rating și 10.6% share. Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea.

Cristian Leonte și Paul Angelescu vor discuta subiectul, pe larg, în podcastul România, știi bine, marți, de la ora 11:00, pe pagina ȘtirileProTV. Iar duminică, de la 18:00, Paula Herlo ne așteaptă cu o nouă anchetă marca România, te iubesc!.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

FULLSCREEN
Ediția România, te iubesc! despre Experimentul Piatra Neamț a fost lider de audiență
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies