Eduard Trifa, detalii despre personajul pe care îl joacă în Clanul

Eduard Trifa, detalii despre personajul pe care îl joacă în Clanul
Citeste mai mult despre: Eduard Trifa, actori Clanul, Clanul,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 August 2022
Data actualizare: 18 August 2022
Eduard Trifa face parte din distribuția serialului CLANUL, care va fi în toamnă la PRO TV și pe VOYO.  Actorul a oferit un scurt interviu în care a vorbit despre pasiunea sa pentru actorie, dar și despre ce reprezintă pentru el noul proiect în care este implicat. 

Bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional, CLANUL reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău. 

Eduard Trifa îl interpretează pe Dima în Clanul și spune că echipa alături de care lucrează “este brici”. 

“Am avut puține zile de filmare! Pot să zic că m-a schimbat fizic. Postura mea în viața reală e una mult mai relaxată. Mă scurg pe scaun, nu stau cum trebuie, pe când Dima este țiplă, e tot timpul drept”, a povestit Eduard.

Actorul a vorbit și despre pasiunea sa pentru actorie.

“Din liceu am descoperit pasiunea pentru actorie. La teatru tot am mai fost dus de mama sau sora când eram mic. Ele au avut treabă cu o trupă de teatru independentă și cred că lucrurile astea m-au influențat. M-au atras în zona asta. Eu trebuia să merg pe mate-info și am luat decizia să intru la actorie”, a mai spus actorul. 

“Faptul că am primit oportunitatea să-mi dezvolt talentul și într-un grup atât de divers și plin cu oameni talentați, clar mă ajută. Mă ajută în evoluția mea ca și actor”, a adăugat Eduard. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies