Elixirul tinereții este doar un mit! Tom Cruise nu a fost iertat de trecerea timpului - Trending review cu Daragiu-Episodul 89 

Elixirul tinereții este doar un mit! Tom Cruise nu a fost iertat de trecerea timpului - Trending review cu Daragiu-Episodul 89
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 15 Octombrie 2021
Data actualizare: 15 Octombrie 2021
Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile. 

Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, dar și unul dintre cei mai controversați. În tinerețe făcea furori nu doar datorită rolurilior interpretate, ci și pentru aspectul fizic atrăgător. Recent însă, imaginea de Don Juan a avut de suferit serios, după ce actorul a apărut neîngrijit și complet transformat la un meci de baschet.

Așa cum era de așteptat, imaginile care au făcut înconjurul lumii nu au scăpat atenției vloggerului Alex Daragiu! În ediția cu numărul 89 a emisiunii Trending Review, Alex vorbește despre apariția neobișnuită a lui Tom Cruise, dar și despre alte aspecte interesante din viața celebrului actor. 

Un alt subiect abordat de Alex în noua ediție este motivul despărțirii trupei Beatles, revenit în atenția publică, după ce Paul McCartney a făcut o serie de declarații neașteptate la adresa foștilor colegi de trupă! Așadar, nici cele mai faimoase formații nu sunt ferite de intrigi și de conflictele mocnite! 

Fanii înfocați sunt dispuși să aloce sume impresionante pentru a intra în posesia obiectelor care le-au aparținut idolilor. Alex Daragiu ne prezintă cele mai ciudate obiecte pe care artiștii le-au scos la vânzare, dar și sumele colosale pe care fanii le-au extras din conturi pentru a intra în posesia lor. 

Pentru a afla în ce afacere s-a lansat Eminem, dar și care este legătura dintre dinozauri și muzica populară urmăriți ediția cu numărul 89, prezentată de Alex. 

Tom Cruise a descoperit elixirul tinereții!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!