Elon Musk renunță la Tesla pentru a opri foametea? Provocarea lansată milionarilor - Trending Review cu Daragiu - episodul 92

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 05 Noiembrie 2021
Data actualizare: 05 Noiembrie 2021
Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile. 

O altă săptămână s-a încheiat, așadar a sosit vremea ca vloggerul Alex Daragiu să analizeze cele mai interesante subiecte! Aranjat la patru ace și aflat într-un mediu sigur datorită produselor Dettol, care distrug virusurile și bacteriile, Alex a trecut în revistă temele interesante discutate în presă zilele care tocmai au trecut.

Celebrul Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a luat o decizie controversată: aceea de a schimba numele rețelei de socializare în Meta. Hotărârea bizară este analizată și de Alex Daragiu. În Trending Review, episodul cu numărul 92, el analizează motivele care l-au determinat pe fondatorul rețelei de socializare să apeleze la acest truc. Să fie oare dorința de a reabilita imaginea companiei și a propriei persoane?, se întreabă vloggerul.

Miliardarii lumii investesc sumele de bani astronomice pe care le dețin în tehnologie și în mici capricii. Alex Daragiu ne spune numele celor mai bogați oameni din lume, dar și proiectele pentru care ei își golesc conturile bancare.

Depășind domeniul tehnologiei, ajungem în cel al artei. Pentru a vedea cum arată cele mai realiste sculpturi din lume și cine sunt mințile sclipitoare care au stat în spatele realizării lor urmăriți ediția cu numărul 92, prezentată de vloggerul Alex Daragiu. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!