Emisiunea "România, te iubesc!" continuă duminică, de la 18:00, cu ancheta lui Rareș Năstase: "Apa trece, mizeria rămâne"

Emisiunea România, te iubesc! continuă duminică, de la 18:00, cu ancheta lui Rareș Năstase: Apa trece, mizeria rămâne
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ancheta, Rares Nastase,
Data publicarii: 19 Martie 2021
Data actualizare: 19 Martie 2021
România are aproximativ 60% din apele minerale ale Europei - ceea ce reprezintă o rezervă substanțială și face din țara noastră unul dintre cele mai bogate state în resurse de apă. Cum se face că, în aceste condiții, apa potabilă e un lux, chiar și în unele orașe?

Nu m-a surprins deloc că, după un an, când am revenit în locurile unde filmasem înainte de pandemie, nu s-a schimbat nimic. Oamenii primesc aceeași apă de proastă calitate și aceleași promisiuni că lucrurile se vor rezolva. E drept că în unele localități s-au mai schimbat, în septembrie, primarii și șefii de consilii județene. Dar soluțiile se lasă așteptate, mai ales că noii aleși reclamă prejudicii făcute de cei care au administrat anterior. Problema apei potabile rămâne una spinoasă în țara noastră, deși autoritățile locale au la îndemână și bani, și soluții”, a spus Rareș Năstase.

În tot acest timp, apa de la robinet este departe de a fi conform standardelor, iar la mijloc este sănătatea oamenilor.

V-am adus apă, o beți?” – cum vor răspunde autoritățile la această întrebare, dar și ce argumente vor avea pentru toate neregulile semnalate de Rareș, aflăm duminică, 21 martie, de la 18:00, într-o nouă ediție România, te iubesc!.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi și: Cosmin Savu vorbește deschis despre greșelile făcute de autorități și societate în deceniile în care grupările criminale s-au extins
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies