Emisiunea "România, te iubesc!", lider de audiență pe toate categoriile de public

Emisiunea  România, te iubesc! , lider de audiență pe toate categoriile de public
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Aprilie 2021
Data actualizare: 12 Aprilie 2021
Ancheta Paulei Herlo „Pandemia paralelă” despre cei care au făcut afaceri de milioane de euro în pandemie, în timp ce bolnavii sufereau pe holurile spitalelor, a fost urmărită aseară de români, iar emisiunea a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Emisiunea România, te iubesc! a înregistrat 4.6 puncte de rating și 18.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.4% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18:00 – 18:58, PRO TV a condus cu 3.9 puncte de audiență și 19.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul doi a înregistrat 3.2 puncte de rating și 15.9% share. 

Marți, în podcastul România, știi bine, Cristian Leonte și Paula Herlo vor discuta subiectul pe pagina ȘtirileProTV, de la ora 11:00. Duminică, de la 18:00, urmează o nouă ediție România, te iubesc! cu o anchetă a lui Alex Dima.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies