EXCLUSIV: 20 de poveşti de Crăciun ale vedetelor Pro TV. Oana Cuzino ne povestește despre copilăria ei

EXCLUSIV: 20 de poveşti de Crăciun ale vedetelor Pro TV. Oana Cuzino ne povestește despre copilăria ei
Data publicarii: 21 Decembrie 2020
Data actualizare: 21 Decembrie 2020
Mai e puţin până când vine Moşu’. Aşa că tu pregăteşte bradul, iar noi venim cu un cadou: povestea de Crăciun a vedetei tale preferate!  
Acum stăm de vorbă cu frumoasa Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?”

Aminitiri din copilărie: bradul care a luat foc şi Moşu', prieten de familie

Dacă majoritatea copiilor visează să ajungă la Polul Nord şi să îl întâlnească pe Moşu’, Oana Cuzino a fost mai norocoasă. Tot ceea ce trebuia să facă era să participe la reuniunile de familie : „Într-un an ai mei au făcut o regie şi au îmbrăcat un prieten fotograf în Moş-pe atunci era Moş Gerilă, iar eu l-am recunoscut. Şi un an de zile apoi, am fost convinsă că el e Moşu’ şi se îmbracă doar în zilele de sărbătoare în roşu şi în rest e om normal. Şi ma gândeam ce norocoasă sunt că familia mea e prietenă cu Moşu.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thespiritofchristmas (is everywhere )????#merrychristmas #craciunfericit

A post shared by Oana Cuzino (@oanacuzino) on

În privinţa jucariilor, Oana avea parte de acelaşi noroc, pentru că tatăl ei lucra la o companie aeriană şi putea, chiar şi în vremea comunismului, să îi aducă păpuşile visate. Când vine însă vorba de bradul de Crăciun, într-un an, norocul s-a cam terminat: “aveam un pom cu un sistem de iluminare ceva mai vechi, dar care lumina superb. Cred ca instalaţia a făcut scurt circuit şi bradul a luat foc. Tata l-a aruncat pe geam, în zăpadă, iniţial nu ştiam dacă să râd sau să plâng, dar când m-am prins ce s-a întâmplat, am suferit foarte tare.”
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@brunellocucinelli @elenamtoma

A post shared by Oana Cuzino (@oanacuzino) on

Fiica Naomi, cadou de sărbători

Mai târziu, ca adult, Oana leagă Crăciunul tot de copilărie. De data aceasta de copilul ei. Fiica sa, Naomi, s-a născut în decembrie, chiar în preajma zilei de Moş Nicolae: “a fost un cadou superb, a şi nins atunci. De asta la noi a devenit tradiţie să facem bradul în casă chiar înainte de Moş Nicolae, facem asta şi azi.” Tot fiica ei e cea care a instaurat tradiţia prajiturilor lăsate pentru Moş: “Întâi îi lăsa o scrisoare, o mai am şi acum pe prima, de pe la 5-6 ani, iar în Ajun lăsa lapte şi prăjituri în hol. Iar în dimineaţa de Crăciun întâi verifica dacă au fost mâncate prăjiturile şi după se uita de cadouri.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Langa #bradulprotv #sarbatorifericite @amaliaenache @oanacuzino @protv_romania

A post shared by Oana Cuzino (@oanacuzino) on

Tradiţii de sărbători: colindele şi goana după miel prin tot Bucureştiul

Dacă în copilările de Crăciun mersul la colindat era tradiţia de bază, acum e cina din Ajun cu familia: “Oriunde ne-am afla, uneori facem sărbătorile şi în ţările calde, eu şi fiica mea ne îmbrăcăm frumos în noaptea de Ajun şi luam masa într-un loc special.” Revelionul vine pentru Oana cu o altă tradiţie: cam cum aleargă Schwarzenegger după o jucărie în filmul de sărbători “Goana după cadou”, cam la fel alergau ea cu tatăl ei după un miel.  “În prima zi a anului se spune că e bine să pui mâna pe un mieluţ ca să ai noroc, aşa că îl căutam peste tot. Şi acum fac la fel, în fiecare an, dacă sunt în România de sărbători sau undeva unde pot face asta, caut un miel.”

Cam aşa sună povestea de Crăciun a Oanei. A voastră care e? AMR foarte puţin!

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE: 

Foto:INSTAGRAM

  • Oana CuzinoVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!