EXCLUSIV. Soția lui DOC, primele declarații după plecarea artistului la Survivor România 2023: „E foarte greu”

EXCLUSIV. Soția lui DOC, primele declarații după plecarea artistului la Survivor România 2023: E foarte greu
Citeste mai mult despre: DOC, Anca Cristina, vlad munteanu,
Data publicarii: 13 Ianuarie 2023
Data actualizare: 13 Ianuarie 2023
Vlad Munteanu, cunoscut de public sub numele de DOC, a acceptat provocarea Survivor România 2023! Se numără printre Faimoșii aflați în Dominicană pentru a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro, însă acasă toți îi duc dorul. Soția sa a vorbit, în exclusivitate pentru Protv.ro despre sentimentele pe care le-a avut încă din prima ediția a show-ului fenomen.

Cu emoțiile nu se confruntă doar concurenții, ci și cei care au rămas acasă, în fața ecranelor, urmărind cu sufletul la gură fiecare moment. Familiile, prietenii sau chiar admiratorii Faimoșilor și Războinicilor trăiesc la intensitate maximă fiecare clipă din show, chiar dacă nu se află în Dominicană. Despre dor, emoții, susținere și încredere a vorbit și soția lui DOC, Anca Cristina.

Partenera lui Vlad Munteanu nu a ocolit subiectele sensibile și a făcut o serie de mărturisiri despre momentele prin care a trecut după plecarea artistului din țară. Sentimentele sunt asemănătoare cu ale partenerului, spune ea, însă nu duce lipsă de resurse. Doarme mai bine și mănâncă mai mult, dar trăiește totul la maximum - se bucură sau suferă împreună cu el, însă de la distanță.

„Cel mai probabil, am aceleași emoții ca și el, doar că mănânc mai mult și dorm mai bine. E foarte greu pentru cei de acasă, mai ales pentru cei care îi cunosc personal pe participanți, pentru că le cunoaștem toate grimasele, suferim și ne bucurăm la intensitate maximă”, a dezvăluit Anca Cristina în exclusivitate pentru Protv.ro.

DOC, un „spirit de învingător”

Pentru Survivor România nu trebuie să ai doar o condiție fizică bună, ci și anumite abilități pentru a face față jocului psihic. DOC se numără printre cei care au demonstrat că, în ciuda lipsei confortului de acasă, au avut puterea de a se reinventa după înfrângere.

Anca Cristina are multă încredere în Faimos și mărturisește că, deși nu acceptă ușor eșecul, se ambiționează rapid, lucru care cu siguranță îl va ajuta enorm în parcursul său la Survivor România.

„Nu acceptă ușor înfrângerile și a părut foarte afectat din cauza primelor jocuri unde a pierdut. Dar mă bucur că și-a revenit, cred că va avea un parcurs mult mai bun. Am mare încredere în ambiția lui și în spiritul competitiv. 

Ce pot să spun deja este că se vede evoluția, pare natural, pare că s-a obișnuit cu mediul de acolo și cu colegii, iar asta nu poate decât să mă bucure”, a mai spus Anca Cristina.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!