Facem Level – episodul 2: Cum să devii expert în Brawl Stars. Gamerul Mădălin îți dă cele mai tari ponturi

Facem Level ndash; episodul 2: Cum să devii expert în Brawl Stars. Gamerul Mădălin îți dă cele mai tari ponturi
Citeste mai mult despre: Facem Level, Alex Kollo, Brawl Stars, madalin,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Mai 2020
Data actualizare: 14 Mai 2020
Brawl Stars este un adevărat fenomen mondial, care îi fascinează pe pasionații de jocuri de orice vârstă. Goana după trofee creează dependență, iar gamerii petrec ore în șir punandu-i la treabă pe brawlerii preferați. 

În episodul 2 al emisiunii „Facem level” de pe ProTV Plus, Alex Kollo (AKollo) l-a avut ca invitat pe Mădălin, un youtuber expert în Brawl Stars. 

Mădălin l-a inițiat pe AKollo în jocul- fenomen, iar apoi i-a dat câteva ponturi și i-a arătat strategii speciale pentru a deveni un bun jucător.

Deși trofeele îi motivează pe jucătorii Brawl Stars, Mădălin, după sute de ore de jucat, a ajuns la concluzia că de fapt distracția este cea mai importantă.

În fiecare joi, Alex Kollo aduce, în emisiunea marca protvplus.ro ”Facem Level”, cei mai tari gameri din România pentru o sesiune de trucuri și strategii care îl vor ajuta să promoveze la nivel de master.

”Facem Level”, noua emisiune marca protvplus.ro, le aduce fanilor, în fiecare săptămână, un jucător de top din România, sub îndrumarea căruia ”începătorul” Kollo va răspunde provocărilor celor mai tari jocuri video ale momentului.

Urmărește AICI și primul episod din Facem Level, în care invitat a fost vloggerul Max, care l-a învățat pe AKollo Fortnite. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies