Facem Level - episodul 3: Vrei să devii cel mai bun jucător la Minecraft? Află cele mai tari trucuri și ponturi de la Pain 

Facem Level - episodul 3: Vrei să devii cel mai bun jucător la Minecraft? Află cele mai tari trucuri și ponturi de la Pain
Citeste mai mult despre: Facem Level, Minecraft, Pain,
Autor: Ionela Lupu
Data: 21 Mai 2020
Dacă este joi, continuăm seria "Facem Level" cu un nou episod. Akollo, gazda emisiunii, l-a avut ca invitat special pe nimeni altul decât Pain, unul dintre membrii trupei 5GANG. Vloggerul i-a oferit cele mai interesante trucuri pentru a deveni un jucător expert la Minecraft. 

În episodul cu numărul 3 al emisiunii "Facem Level", Pain, unul dintre membrii trupei 5GANG și unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, a fost cel care i-a împărtășit lui Akollo cele mai interesante trucuri și ponturi pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni un jucător de elită la Minecraft. 

Vezi și: Facem Level – episodul 1: Vloggerul Max, trucuri și strategii pentru jucătorii de Fortnite

Pasiunea lui Pain pentru jocuri a început de când era copil. La 7 ani a început să joace Metin2, ca mai apoi, la 12 ani să descopere Minecraft. Pe lângă pasiunea pe care o are pentru vlog și muzică, Pain se declară și un fan al acestui joc, care potrivit unI top pe care Akollo l-a provovat să-l facă, Minecraft se află pe primul loc. 

Dacă vrei și tu să devii un jucător expert la acest joc, tot ce trebuie să faci este să urmărești materialul de mai jos. 


 

"Facem Level", noua emisiune marca protvplus.ro, le aduce fanilor, în fiecare săptămână, un jucător de top din România, sub îndrumarea căruia ”începătorul” Kollo va răspunde provocărilor celor mai tari jocuri video ale momentului.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies