Facem Level - episodul 4: Gami de la 5GANG s-a lansat în YouTube, după ce a început să joace GTA 5. Care este povestea lui

Facem Level - episodul 4: Gami de la 5GANG s-a lansat în YouTube, după ce a început să joace GTA 5. Care este povestea lui
Citeste mai mult despre: Facem Level, 5GANG, gami, GTA 5,
Autor: Ionela Lupu
Data: 28 Mai 2020
Gami de la 5GANG a vorbit, într-un nou episod al emisiunii "Facem Level", despre cum a început să creeze conținut de gaming, care sunt top trei cele mai bune jocuri jucate de el, dar și care a fost jocul cu care s-a lansat în YouTube.

GTA 5 (Grand Theft Auto) reprezintă, fără îndoială, unul dintre cele mai apreciate jocuri video în rândul celor care sunt pasionați de gaming. Încasările fabuloase pe care le-a avut atât la lansare, cât și ulterior, vorbesc de la sine.

Citește și: Facem Level - episodul 3: Vrei să devii cel mai bun jucător la Minecraft? Află cele mai tari trucuri și ponturi de la Pain 

Ei bine, acest joc s-a dovedit a fi un real succes și pentru Gami, unul dintre membrii trupei 5GANG, care i-a mărturisit lui Akollo, gazda emisiunii "Facem Level", că s-a lansat pe YouTube odată cu acest joc: "Într-adevăr, cu GTA 5 m-am lansat eu pe YouTube". 


De asemenea, Gami i-a povestit lui Akollo care a fost jocul care l-a determinat să creeze conținut de gaming, respectiv Minecraft, dar și care sunt top  cele mai bune jocuri pentru el: Need for Speed: Most Wanted, Grand Theft Auto: San Andreas și Minecraft.

Pe lângă asta, vloggerul a jucat alături de Akollo și o sesiune de GTA 5, în care i-a arătat ce trebuie să faci pentru a câștiga detașat."Facem Level", noua emisiune marca protvplus.ro, le aduce fanilor, în fiecare săptămână, un jucător de top din România, sub îndrumarea căruia ”începătorul” Akollo va răspunde provocărilor celor mai tari jocuri video ale momentului.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies