Facem Level - Episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

Facem Level - Episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri  drăguțe  în Mortal Kombat 11
Citeste mai mult despre: Facem Level, AKollo, Mortal Kombat 11,
Data: 09 Iulie 2020
AKollo l-a avut ca invitat special pe Bobospider, în episodul cu numărul nouă al emisiunii "Facem Level". Cei doi au testat varianta nouă a celui mai cunoscut joc de tip fighter din lume - Mortal Kombat 11.

Prima versiune Mortal Kombat a apărut în 1992 și a avut un succes real. Dovada stă în versiunile noi care au apărut de-a lungul anilor, ultima fiind Mortal Kombat 11, care a apărut chiar anul trecut, în 2019. Ideea de bază a jocului a rămas aceeași, însă grafica și mecanicile au evoluat. Din punct de vedere al mecanicilor, jocul simulează corpul uman cu o foarte mare precizie, iar luptele par foarte reale. Mortal Kombat 11 este disponibil pe PC, pe console, dar și pe platformele de gaming în Cloud. 

Vezi și: Facem Level - Episodul 8: RobyNET a găsit terapia ideală în Euro Truck Simulator 2, cel mai longeviv joc de tip simulator

AKollo și invitatul său, Bobospider, au decis să testeze varianta nouă în câteva runde de joc. Nu a fost neapărat o competiție, cât a fost mai mult o încercare de a combina tastele pentru a obține cele mai nebănuite puteri ale caracterelor. Puțin sânge vârsat de ambele părți, însă sfârșitul a fost unul total neașteptat și îl poți urmări în materialul video de mai jos. 

"Facem Level", noua emisiune marca protvplus.ro, le aduce fanilor, în fiecare săptămână, un jucător de top din România, sub îndrumarea căruia ”începătorul” Akollo va răspunde provocărilor celor mai tari jocuri video ale momentului.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies