Facem Level – Summer Edition: Maxsialtele îți arată cum oprești invazia extratereștrilor din Fortnite

Facem Level ndash; Summer Edition: Maxsialtele îți arată cum oprești invazia extratereștrilor din Fortnite
Data publicarii: 31 August 2021
Data actualizare: 31 August 2021
În partea a doua din Facem Level - Summer Edition, AKollo l-a avut ca invitat pe Maxsialtele, ghidul lui favorit în Fortnite.

În noul episod, AKollo a testat unul dintre cele mai populare jocuri de pe YouTube, Fornite, pe laptopul oferit de prietenii noștri de la Republic of Gamers, un ROG Zephyrus M16 GU603.

Laptop-ul este o idee extrem de compactă luând in calcul mărimea și greutatea, dar face față cu succes celor mai noi jocuri de pe piață.  Ba chiar mai mult, îți poate oferi și puterea de care ai nevoie pentru a înregistra jocurile tale preferate de oriunde ai fi. FPS-urile au fost fluide, iar experiența jocului a fost la fel ca și când s-ar fi jucat de pe un tower PC de cea mai înaltă calitate. Asta se poate vedea clar în episoade, pentru că toate înregistrarile sunt făcute de pe laptop-ul prezentat”, spune AKollo. 

Maxsialtele și AKollo s-au mai jucat Fortnite, însă de ultima oară multe s-au schimbat, creatorii săi aducând întotdeauna conținut nou odată la 3-4 luni, schimbând complet stilul de joc.

În acest sezon, lumea este invadată de extratereștrii și în afară de grija pe care o porți când vine vorba de ceilalti jucatori, mai trebuie să te aperi și de extratereștrii și de OZN-urile lor. “Secretul Fortnite este să nu te panichezi”, spune Max.

Pe cât de mult se schimbă conținutul în Fortnite, pe atât de mult evoluează și nivelul de joc al utilizatorilor, iar asta i-a cam pus în dificultate pe jucătorii noștri. 

Vezi în materialul video de mai jos cât de bine s-au descurcat AKollo și Maxsialtele în Fortnite și cum a fost pentru ei experiența zborului cu OZN-ul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies