Filiera rusească, un reportaj despre războiul economic și efectele lui în România, la România, te iubesc!

Filiera rusească, un reportaj despre războiul economic și efectele lui în România, la România, te iubesc!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Mai 2022
Data actualizare: 13 Mai 2022
Industrii esențiale, preluări dubioase și control... ostil! Filiera rusească - un reportaj de Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Cosmin Savu face duminică, la România, te iubesc!, o analiză a unor afaceri făcute de oligarhii ruși în România ultimilor ani. Banii aduși prin diverse vehicule financiare au acaparat bucăți importante din economie, în domenii precise -  industria metalurgică și industria de petrol și gaze, industrii care joacă un rol foarte important în evoluția și independența unei țări.

De mai bine de trei luni, avem la granițe un război în urma căruia rezultă mii de victime, milioane de refugiați, o criză economică care a început și se va întinde pe mulți ani de acum înainte. Este un nou război rece, un război economic care ne va afecta pe toți, dar care între țările vestice și Federația Rusă a început în urmă cu mult timp, mai insidios și penetrant în economiile europene”, a spus Cosmin Savu.

Despre modul în care au acționat afaceriștii din spațiul ex-sovietic afăm mai multe în Filiera rusească, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!