Francisca, întâlnire neașteptată cu Billy Zane, celebrul actor din „Titanic”

Francisca, întâlnire neașteptată cu Billy Zane, celebrul actor din Titanic
Citeste mai mult despre: Francisca, Billy Zane,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Iunie 2021
Data actualizare: 16 Iunie 2021
Francisca, prezentatoarea rubricii Meteo de la Vorbește Lumea, a avut parte de momente frumoase și inedite, asta datorită unei întâlniri la care nu s-ar fi așteptat. Ea l-a cunoscut pe Billy Zane, actorul american care a făcut furori interpretând rolul lui Cal în celebrul film „Titanic”. 

Actorul a venit în București pentru a lucra la cel mai recent film al său, iar finalul filmărilor a fost sărbătorit cu muzică și mâncare tradițională românească la un han din Prahova. În gașca lui Zane a fost și actorul și regizorul Anthony Hickox, iar de la petrecere nu au lipsit Eduard Irimia și soția lui, Oana. Cum cei din urmă sunt nașii Franciscăi, aceasta nu a ratat oportunitatea de a face cunoștință cu faimosul actor și de a-i împărtăși pasiunea pentru muzică și actorie.

„L-am cunoscut prin intermediul nașului mei, Eduard Irimia. Pentru mine a fost o super experiență, ne-a invitat să luăm prânzul alături de el. Nu mă așteptam, a fost foarte drăguț. Ceea ce m-a bucurat a fost că am descoperit că e un om extraordinar, foarte deschis și modest, având în vedere cariera pe care o are și producțiile uriașe în care a jucat”, a mărturisit Francisca. Artista s-a și fotografiat alături de actorul Billy Zane, care a fost într-o dispoziție foarte bună. „Momente minunate alături de marele actor Billy Zane. Mulțumesc, Eduard Irimia pentru această oportunitate”, a scris Francisca pe Instagram.

Se pare că actorul a fost fascinat de cultura românească, a gustat din bucate tradiționale și a dansat pe muzica românească. A surprins toate aceste momente prin intermediul contului său de instagram, unde apare și Francisca în timp ce cântă, semn că artista i-a atras atenția actorului cu vocea ei.

„Am discutat foarte multe cu el. Mi-a povestit despre filme, e venit pentru o producție în România. Regizorul mi-a garantat că la următorul casting sunt avută în vedere. Să sperăm că voi primi un rol fain”, povestește Francisca. 

Billy Zane a ținut să îi transmită și un mesaj cântăreței: „Francisca, îți doresc mult succes în carieră. Ai o voce foarte frumoasă și sunt sigur că ești și o actriță minunată. Sper să ne vedem la Hollywood!”

Pe Francisca o putem vedea, de luni până vineri, de la 10:30, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea

Fotografii: Instagram Francisca

Vezi și VIDEO: Billy Zane, mesaj pentru Francisca de la Vorbește lumea: ,,Mult succes în carieră!”


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies