Grasu XXL, despre show-ul UNTOLD de 1 mai, de la PRO TV: ”Că-mi place viața până dimineața!”

Grasu XXL, despre show-ul UNTOLD de 1 mai, de la PRO TV: Că-mi place viața până dimineața!
Citeste mai mult despre: Grasu XXL, UNTOLD,
Data publicarii: 30 Aprilie 2020
Data actualizare: 30 Aprilie 2020
De 1 mai, UNTOLD și PRO TV, prin producția OVERNIGHT, organizează cel mai mare party de acasă. Grasu XXL se numără printre invitații serii și are un mesaj pentru toți amatorii de distracție. 

Show-ul OVERNIGHT, prezentat de Cabral, va putea fi vizionat pe protvplus.ro, canalele digitale Untold și Neversea, dar și pe PRO TV, după miezul nopții. Fanii vor putea intra în direct cu Cabral și cu artiștii care vor perfoma, participând astfel la cea mai tare petrecere de 1 mai... de acasă. 

Astfel, din line-up-ul ”OVERNIGHT” fac parte Dimitri Vegas, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano, Danny Avila. Invitați sunt și Inna, Grasu XXL și Dirty Nano.

Grasu XXL a mărturisit, într-un video pentru protvplus.ro, că UNTOLD și Neversea sunt festivalurile lui de suflet și are și un mesaj pentru toți românii. 

Pe lângă distracție, cei care petrec în noaptea de 1 Mai pot face și o faptă bună. Pe durata show-ului, românii pot dona pentru cauzele caritabile, intrând pe untold.com/united și pot alege să susțină proiectele Asociației Dăruiește Viață, dar si Asociatia Un singur Cluj. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies