How to TikTok by Aquene. Cum funcționează aplicația Tik Tok și ce trebuie să faci pentru a avea un conținut fresh

How to TikTok by Aquene. Cum funcționează aplicația Tik Tok și ce trebuie să faci pentru a avea un conținut fresh
Autor: Ionela Lupu
Data: 19 Mai 2020
Protvplus.ro lansează astăzi "How to TikTok", o nouă emisiune online ce va fi prezentată în fiecare marți, de la ora 11, de cântăreața Aquene. În această emisiune veți putea afla detalii interesante despre aplicația Tik Tok: de la cum funcționează până la ce trebuie să faci pentru a avea milioane de urmăritori. 

Aplicația Tik Tok a devenit un fenomen atât la nivel mondial, cât și în România, acolo unde din în ce în mai mulți utilizatori își crează conturi.Pentru cei care încă nu sunt familiarizați cu Tik Tok-ul, cântăreața Aquene va fi cea care, în emisiunea "How to TikTok",  ce va fi difuzată în fiecare marți, de la ora 11, pe protvplus.ro, va oferi informații utile despre acest subiect. 

Citește și

Citește și: Facem Level – episodul 2: Cum să devii expert în Brawl Stars. Gamerul Mădălin îți dă cele mai tari ponturi

În cazul în care încă nu aveți un cont de Tik Tok, în primul episod "How to TikTok", Aquene explică care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a vă crea cont. Este foarte simplu și ușor. De asemenea, în materialul de mai jos veți putea vedea câte filtre, stikere și challenge-uri aveți la dispoziție pentru a face content de calitate. Doar de creativitate aveți nevoie pentru a fi urmărit de milioane de oameni. 

Mai mult decât atât, cântăreața a făcut și un top 3 al celor mai urmărite conturi din România de pe Tik Tok. Pe primul loc se află Andra Gogan care are în prezent 4, 5 milioane de urmăritori. Pe locul doi este Ninja Girl Draws cu 2,7 milioane urmăritori. Cât despre numărul trei, trebuie să urmăriți materialul de mai jos pentru a afla. 

Nu mai sta pe gânduri și dă-i play materialului de mai jos! Vei afla cele mai interesante informații despre aplicația Tik Tok! 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies