How to TikTok by Aquene. Anthony Hopkins, Jane Fonda sau Arnold Schwarzenegger, în ipostaze nemaivăzute

How to TikTok by Aquene. Anthony Hopkins, Jane Fonda sau Arnold Schwarzenegger, în ipostaze nemaivăzute
Citeste mai mult despre: How to TikTok, Aquene, Tik Tok,
Autor: Ionela Lupu
Data: 16 Iunie 2020
Și actorii au TikTok. În noul episod "How To TikTok", Aquene îți arată câteva clipuri interesante cu Anthony Hopkins, Jane Fonda sau Arnold Schwarzenegger, aflați în anumite ipostaze la care nu te-ai fi așteptat niciodată să-i vezi. 

Dacă este marți, este timpul pentru un nou episod "How To TikTok". Cântăreața Aquene îți arată cele mai interesante videoclipuri postate de către Anthony Hopkins, Jane Fonda sau Arnold Schwarzenegger pe Tik Tok. Îi vei vedea pe actorii tăi preferați în ipostaze la care, cu singuranță, nici nu te-ai fi gândit vreodată că îi vei vedea. Spre exemplu, Arnold Schwarzenegger a strâns peste 1,4 milioane de aprecieri la un videoclip în care se antrenează alături de animalul său de companie, un măgăruș.

Citește și

Pe lângă asta, Aquene dezvăluie ce lucruri utile poți învăța pe Tik Tok. De la fitness, nutriție sau fashion până la fotografie, bartending, artă sau cum să-ți decorezi camera.  Tot în acest episod vei afla care este secretul unui clip de succes. 

Emisiunea How to TikTok este prezentată de Aquene, în fiecare marți, de la ora 11:00, pe protvplus.ro. Aquene a început să cânte la 6 ani. În prezent este studentă a Universității de Muzică, la secția Jazz. A fost alături de Cleopatra Stratan pe scena Sălii Palatului, l-a acompaniat la nai pe maestrul Gheorghe Zamfir și face parte din backing vocals la Vocea României
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies