În exclusivitate în România, se lansează prima platformă de arhitectură și design interior!

În exclusivitate în România, se lansează prima platformă de arhitectură și design interior!
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 08 Aprilie 2022
Data actualizare: 08 Aprilie 2022

Începând din 14 aprilie, românii se vor bucura de platforma www.designdeinterior.ro, mulțumită Romanian Interior Design Association (RIDA), prima și unica asociație profesională de design interior din țară.

Platforma reprezintă un spațiu virtual unde experții din domeniu își pot expune portofoliul, amatorii pasionați se pot delecta cu proiecte inedite și unde oamenii își pot găsi viitorul arhitect, designer sau meseriaș ce va contribui la casa visurilor sale. Designerul internațional, Karim Rashid și Andra Marinescu, arhitect al emisiunii Visuri la cheie, fac parte din echipa asociației. 

„Viețile noastre sunt îmbunătățite atunci când experimentăm frumusețea, confortul, luxul, performanța și utilitatea, împreună. Crearea unei case confortabile vine cu nevoia de mai puțin. Avem nevoie de lucruri fizice mai puține, dar mai bune”, crede designerul internațional Karim Rashid, membru onorific RIDA.

Această bază de date națională s-a născut din nevoia oamenilor de arhitecți pricepuți și meșteri pentru amenajări. Totodată, reprezintă o comunitate extinsă a persoanelor ce activează în domeniul arhitecturii și designului interior, dar și a companiilor și firmelor ce fac parte din această arie. Prin intermediul lor, RIDA vrea să actualizeze și să inoveze piața românească, pentru ca românii să se bucure de ultimele tendințe și invenții din domeniu. 

Calitatea aspectului vizual, dar și funcționalitatea obiectelor de design interior sunt extrem de importante, iar Romanian Interior Design Association își propune să le sprijine și promoveze. De asemenea,  platforma va reprezenta atât o arie de inspirație pentru profesioniști, cât și un cadru competitiv. 

Impactul pozitiv pe care îl are designul interior asupra stilului de viață al oamenilor este recunoscut și de designerul internațional Karim Rashid, membru onorific RIDA: „Viețile noastre sunt îmbunătățite atunci când experimentăm frumusețea, confortul, luxul, performanța și utilitatea, împreună. Crearea unei case confortabile vine cu nevoia de mai puțin. Avem nevoie de lucruri fizice mai puține, dar mai bune”.

Arhitecții și designerii de interior dornici să facă parte din comunitatea de profesioniști parte din proiectul RIDA, sunt invitați să contribuie la dezvoltarea platformei www.designdeinterior.ro. Aceștia își pot trimite profilului profesional și portofoliul de proiecte la adresa [email protected]

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!