În Fierbinți, Crăciunul e... plin de neprevăzut! Cine va avea parte de momente romantice în această noapte magică

În Fierbinți, Crăciunul e... plin de neprevăzut! Cine va avea parte de momente romantice în această noapte magică
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Craciun,
Autor: Doina Goanta
Data: 23 Decembrie 2019
În Fierbinți, de Crăciun mereu trebuie să se întâmple ceva special. Memorabil chiar! Pe 24 decembrie, la PRO TV, personajele au parte de noi aventuri, iar un cuplu se bucură și de ceva... acțiune :)

Actorii din Las Fierbinți au povestit pentru protv.ro cum ar arăta un Crăciun ideal pentru personajele pe care le interpretează.

Costi Diță: „Pentru Giani un Crăciun fericit e un Crăciun...gratuit!”

„Un Crăciun fericit pentru Giani din punct de vedere al personajului ar fi un Crăciun în care are și el frigiderul plin. Nu știu dacă ține neapărat să fie cineva cu el, pentru că suferă de treaba asta... Poate o invitație la Bobiță...De obicei Crăciunul îl face cu Bobiță și îl face pe datorie... Un Crăciun gratuit din partea casei, asta ar fi un Crăciun fericit. Un Crăciun cu mâncare adevărată, tobă, cârnați...”, spune Costi Diță.

Anca Dumitra ne spune cum ar arăta un Crăciun romantic în Fierbinți

”Giani și Gianina cununați de primar, pe acordurile lui Ardiles, în barul lui Bobiță, cu domnișoarele de onoare: Aspirina și Dalida, cu cavalerul Dorel, asigurați de transportul lui Nicu Rață, cu dansatorii de excepție Celentano și Firicel, asigurând buna desfășurare, Robi și Brânzoi care a încurcat sâmbetele. Așa ar arata un Crăciun romantic în Fierbinți”, spune Anca Dumitra.

Mihai Mărgineanu: ”Crăciunul în Fierbinți înseamnă Crăciunul la țară”

„La țară, Crăciunul că e romantic sau nu, trebuie să fie îmbrăcat în zăpadă, în casă să miroasă a foc de lemn și a mâncare bună. Să miroasă a scorțișoară și a lumină de la lumânări. Să curgă un cântec și fața mea să zâmbească. Copiii și ... liniște. După masă și descoperirea cadoului să înceapă bucuria de trăit cu prieteni și drag. Iar a doua zi, când te trezești să zică chiar și dracu' îngrozit : " - Aouleu, iar s-a trezit asta!”, spune Mihai Mărgineanu.

Adrian Văncică: Nevasta lui Firicel își dorește un Crăciun romantic


 ”Un Crăciun romantic își dorește nevasta lui Firicel de la el, ea fiind sătulă de viață ei care e prea ”că-n viață” și își dorește macar o zi din an să fie că-n filme”, spune Adrian Văncică.

Liliana Mocanu: „ Vreau și eu ca măcar de Crăciun să fie și Firicel cum nu a fost niciodată cu Firicica lui”

”Vreau că de aceasta dată filmul să bată viața, pentru că prea toată viața mea e ca în viața, așa că, vreau și eu un Crăciun romantic, și, eu cred că Firicica îl meriă, la câte face ea pentru Firicel în tot timpul anului și câte îi suportă. Vreau și eu ca măcar de Crăciun să fie și Firicel cum nu a fost niciodată cu Firicica lui, pentru că ai noștri copii sunt la mămica fiind în vacanță, așa că suntem numai noi doi, singuri acasă. Firicica îi aruncă această provocare lui Firicel, sperând ca măcar o singură zi din an, în Sfânta zi de Crăciun, el să fie altfel. Așadar, își așteaptă bărbatul acasă să vadă cum reușește el să o surprindă. Dacă a reușit sau nu, veți vedea marți seara la PRO TV”, spune Liliana Mocanu, cea care joaca rolul soției lui Firicel.

 

Cum arată un Crăciun romantic în Las Fierbinți o să vedeți marți, 24 decembrie, de la ora 20:30.” Episodul Las Fierbinți de Crăciun a fost scris de Adrian Văncică. 


FULLSCREEN
În Fierbinți, Crăciunul e... plin de neprevăzut! Cine va avea parte de momente romantice în aceasta noapte magică
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO