În prima săptămână din august, PRO TV a fost în topul preferințelor telespectatorilor

În prima săptămână din august, PRO TV a fost în topul preferințelor telespectatorilor
Citeste mai mult despre: Pro Tv, lider de audienta,
Data publicarii: 09 August 2021
Data actualizare: 09 August 2021
În fiecare zi, PRO TV oferă românilor informații de actualitate, cu cele mai obiective știri! Vara aceasta, serialul fenomen, Las Fierbinți, își păstrează locul în preferințele celor de acasă, iar filmul PRO a fost alegerea oamenilor pentru prima săptămâna din luna august.

Producții precum „Meciul vieţii”,  „Masca lui Zorro” și „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor. 

În prima săptămână a lunii august, în Prime Time (19:00 - 23:00), PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 6.6 puncte de rating și 27.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.4 puncte de rating și 14.1% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.2 puncte de audiență și 25.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 2.9 puncte de rating și 14.3% share.

Toamna aceasta, PRO TV pregătește cele mai tari producții! Cine se ascunde sub mască? Cine va fi SuperStar? Câte cupluri își vor găsi jumătatea pe nevăzute? Aflăm, împreună, la PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies