Încă nu te-ai întors la birou și îți dorești să ieși din cotidian? Vezi trei locații ideale pentru telemuncă

Încă nu te-ai întors la birou și îți dorești să ieși din cotidian? Vezi trei locații ideale pentru telemuncă
Citeste mai mult despre: Locatii ideale, rutina, Work Remote,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 07 Iulie 2020
Data actualizare: 09 Iulie 2020
Ce poate fi mai plăcut decât să-ți iei laptopul într-o zi însorită de vară și să lucrezi în aer liber. București este plin de astfel de locuri ofertante, iar cum pandemia de Covid-19 nu ne permite să ne întoarcem la birouri, noi am pregătit  pentru tine 3 locații în care munca poate însemna, de fapt, o relaxare! 

Vara poate deveni de-a dreptul sufocantă în București atunci când suntem prinși într-o rutină ce nu ne permite să ne întoarcem la birouri, însă marele avantaj este că ne putem lua laptopul și putem lucra de oriunde, atâta timp cât avem o conexiune bună la Wi-Fi!

O cafea de calitate, un mic dejun copios și un ambient relaxant ne poate transforma o zi obișnuită de "stat la birou", într-o adevărată experiență! 

În materialul de mai jos am prezentat trei locații ce ne oferă necesarul pentru ca o zi de muncă să devină o adevărată plăcere. Vezi materialul de mai jos:

1. Ceainăria infinitea este cu adevărat o oază de relaxare și un ambient foarte elegant în care îți poți petrece o zi de muncă. Conexiune bună la wi-fi avem, și n-ar strica dacă am înlocui cafeaua de zi cu zi, cu un ceai! 

2. Moșia Corbeanca te rupe într-adevăr de toată agitația orașului, au o terasă excepțională și pajiște absolut spledidă, ideală pentru a te încărca de energie bună, chiar dacă stai în față unul laptop. 

3. Deschis Gastrobar este o locație extrem de accesibilă, perfectă pentru a servi un mic dejun pe unul dintre cele mai drăguțe roof-top-uri din București! O panorama impresionantă și un vibe de vacanță, chiar în centrul capitalei! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies