Incredibil ce muzică ascultă românii în plină pandemie. Care e piesa cu cele mai multe vizualizări

Incredibil ce muzică ascultă românii în plină pandemie. Care e piesa cu cele mai multe vizualizări
Autor: Mihai Burlacu
Data: 23 Aprilie 2020
Ca în fiecare vineri, Alex Daragiu alias Alphaca ne prezintă Trending Review - episodul cu numărul 26. Ce preferințe au avut românii în materie de muzică săptămâna asta, ne spune chiar el! 

Dezamăgitor pentru unii, încântător pentru alții, manelele fac parte din cultura românească, pentru că le preferăm în mod constant indiferent de sursa. 

Cifrele vorbesc, Youtube-ul nu minte! 

Pe primul loc în trendingul românesc se află Florin Salam împreună cu fiica sa Betty Blue, una dintre cele mai asteptate colaborări pentru fanii artistului. În doar câteva zile de la apariție, piesa "tăticul meu" a strâns peste 2 milioane de vizualizări și domină topul muzical din România. 

Locul 2 este ocupat de Culita, în colaborare cu Jador și Susanu, o melodie fresh și o colaborare care se bucură de un real succes. Cei trei grei ai muzicii care i-a făcut consacrați, au reușit perfomanța de a aduna în doar o zi de la lansare 1,4 milioane de vizualizări, iar butonul de like a luat-o și el razna. 

Poate fi o plăcere nevinovată a românilor...

Printre controversele care au făcut senzație săptămâna asta, a fost și scandalul între El Nino și Sișu Tudor! Ce au de împărțit cei doi artiști?

VEZI TRENDING REVIEW 26, mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO