INTERVIU Anamaria Prodan: „În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”

INTERVIU Anamaria Prodan: În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 30 Octombrie 2021
Data actualizare: 06 Noiembrie 2021
De aproximativ trei săptămâni, întreaga presă din România scrie aproape zilnic despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Ecourile acestei despărțiri răsună în toată țara, iar recent au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața antrenorului de la CSU Craiova, care ar fi avut o amantă încă din anul 2017. Pe care a cunoscut-o, potrivit unui jurnalist de la Strict Secret, în timpul unor petreceri „deocheate” care aveau loc în Dubai.

După apariția informațiilor de-a dreptul șocante, care sunt prezentate într-o investigație, am stat de vorbă cu Anamaria Prodan, care a reacționat în exclusivitate pentru PRO TV. Chiar dacă detaliile prezentate în articolul mai sus menționat par incredibile, impresara a acceptat să își spună părerea.

Iată mai jos ce ne-a spus Anamaria Prodan:

protv.ro: Ești percepută ca o familistă convinsă și ca o femeie de succes. Cum te-a afectat personal și profesional tot ce a apărut în presă în ultimul timp?

Anamaria Prodan: În general, nu m-a afectat nimic mai mult decât moartea părinților mei. Nu mă afectează nimic decât dacă, Doamne ferește, ceva s-ar întâmpla cu copiii mei. Persoanele bune, rele, care vin în viața ta, vin cu un anumit scop. Când pleacă, este decizia lui Dumnezeu dacă sunt bune sau sunt toxice. Numai Dumnezeu știe ce e bine pentru noi și, fiind un om care-L iubește mai presus de orice pe Dumnezeu, accept ceea ce mi se ia și ceea ce mi se dă. Și consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea.   

În urma investigației, reiese că Laurențiu Reghecamf avea o relație cu actuala amantă încă din 2017. Tu de când ai aflat de relația lor?

Habar nu am, nu mă interesează de când Laurenție Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu. Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui.

Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații... Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva.

Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul - copilul nostru - în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi, sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva. 

În acel articol se spune inclusiv că Reghe v-a blocat tuturor accesul la fondurile din Dubai. Este adevărat? 

Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui. 

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe.  Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru. 

Toată lumea din sport spune că te implici 100% când impresariezi pe cineva. Cum crezi că va fi cariera lui Reghe fără tine?

Da, așa este. Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă... dacă și viața lui personală va fi frumoasă. Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu. 

Vezi și: 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies