INTERVIU Andreea Marin, detalii despre noua emisiune: ”Este despre oameni care sfințesc locul oriunde ar fi”

INTERVIU Andreea Marin, detalii despre noua emisiune:  Este despre oameni care sfințesc locul oriunde ar fi
Autor: Diana Oprea
Data: 29 Septembrie 2020
Înainte de debutul noii sale emisiuni ”Nu există nu se poate”, Andreea Marin ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre esența acestui proiect, dar și despre familia ei. 

1. Ai anunțat recent că revii pe micul ecran cu o nouă emisiune ”Nu există nu se poate”. Ce aduce nou acest proiect?

Citește și

Oameni adevărați, în toată puterea cuvântului. De astfel de oameni care să ne motiveze să ieșim din această zonă de umbră și deznădejde accentuată de pandemie avem nevoie! Oameni pentru care... nu exista nu se poate! Care află calea spre lumină și rezolvare, orice ar fi, se încăpățânează să vadă un licăr chiar și în cel mai aprig întuneric, oameni care pot când alții spun nu, oameni care sfințesc locul oriunde ar fi, fie că ajută alți oameni sau gătesc bine, curăță și spală imaculat, clădesc cu mâinile lor ceva durabil stârnind uimirea celorlalți, gândesc idei pentru alții de neimaginat, schimbă paradigme și idei preconcepute, oameni ca mine, ca tine, dar cu un strop de nebunie în plus, care-i scoate din mulțime. Oameni care nu s-au născut să devină geniali, dar au venit aici, printre noi, să lase ceva bun în urma. Oamenii potriviți la locul potrivit. Pe ei îi caut, să-i arăt lumii acoperite de aripa blazării, care are nevoie de motivație acum ca de aer, că se poate merge înainte. Îi caut să ne arate cum pot ei ce noi nu putem, cum văd ei ce noi nu vedem, unde găsesc în ei resurse să spună da, atunci când pentru restul lumii răspunsul este nu.

2. Ești și inițiatorul campaniei ”Nu există nu se poate”, în care mai multe femei și-au schimbat viața, beneficiind de ajutorul specialiștilir. Ai putea să dai exemplu de un caz care te-a marcat?

Și femei, dar și bărbați începând de anul acesta, și-au schimbat viața în bine, regăsindu-și echilibrul minte, trup și suflet cu sprijinul specialiștilor în înfrumusețare, ajutați de nutriționist, antrenorul de spor și de yoga, de psiholog, iar Ambasadorii Campaniei au reușit, când nu mai credeau că e posibil, să devină pur și simplu alți oameni cu ajutorul campaniei pe care am inițiat-o acum 4 ani. Emisiunea de azi ce va fi pe ecran din 12 octombrie de la ora 18.00, de luni până joi, pe TVR2, poartă acest nume care este de fapt motto-ul meu în viață moștenit de la tata și a devenit o umbrelă sub care fac acțiuni menite să aducă schimbarea în bine, motivația, inspirația, bucuria de a trăi frumos și demn. Cazuri care m-au marcat? Sunt toate povești extraordinare și când omul intră în campanie după o perioada grea în viață, cu lacrimi în ochi, demotivat și la final îl vezi alt om, mult mai armonios și frumos fizic, dar și încrezător din nou în propriile forțe, cu zâmbetul regăsit, atunci știi că a meritat! 

2. De câțiva ani, te ocupi de Fundația Prețuiește Viața. Ce ați reușit să realizați în acest an dificil pentru toată lumea, având în vedere pandemia de coronavirus? 

O campanie națională numita "Pretuieste viata" în care am trezit solidaritatea și am avut bucuria de a aduna, printr-un efort care continuă și azi, ajutoare ce au depășit 1 milion de euro și au ajuns, prin convoaiele noastre umanitare realizate la nivel național, în toate județele țării, la oamenii defavorizați, izolați sau aflați în carantină și în peste 40 de spitale, dar și în comunități sărace unde copiii au avut de suferit și nu aveau acces la tehnologie pentru a face școala, așa că am adus tehnologia în casele lor. 

3. Ești o persoană altruistă, care continuă să îmbunătățească viața altor oameni. Cum este însă fiica ta, Violeta. Ea la ce profesie visează când se va face mare?

Este bună la toate materiile, nu are încă 13 ani și mai are timp sa aleagă, însă e o fată bună la suflet și nu o singură dată m-a ajutat pe tărâm umanitar. 

4.Tu ești o femeie foarte ocupată, ai deseori deplasări prin țară sau în străinătate. Cum s-a împăcat fiica ta cu acest lucru?

E normalitatea vieții noastre, suntem obișnuite cu călătoria, o iubim și ne înțelegem reciproc. Cert e că eu caut mereu să lipsesc minimum posibil de acasă, îmi doresc să fiu cu familia mea înainte de a visa orice altceva. 

5. Multă lume vede în tine o femei puternică. De unde îți iei energia și curajul? 

Din realitate, din credință, din dorința de a trăi frumos și a lăsa ceva în urma mea. 

6. Ai trăsături de caracter sau pasiuni comune cu partenerul tău de viață, Adrian Brâncoveanu? Ce admiri cel mai mult la el?

Da, ne asemănam în multe privințe! Ne place să trecem prin viață cu principii sănătoase, cu credință, omenie și seriozitate în tot ceea ce facem, dublând însă cu dragoste și bucurie ceea ce iese din mâinile noastre. În timpul pandemiei, am lucrat împreună, umăr lângă umăr, în Campania Prețuiește Viața și am descoperit noi valențe constructive ale relației noastre. Am aflat cât putem clădi împreună, a fost un sentiment minunat! Acum este însărcinat cu afaceri în Oman, dar ne revedem curând și abia aștept să continuăm să construim împreună. 

Sursă foto: arhiva personală

Vezi și:  

FULLSCREEN
INTERVIU Andreea Marin, detalii despre noua emisiune: ”Este despre oameni care sfințesc locul oriunde ar fi”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies