Interviu cu Iulia Ionescu, de la „iLike IT”: „Se întâmplă să stau 4-5 ore pe telefon într-o singură zi”

Interviu cu Iulia Ionescu, de la iLike IT : Se întâmplă să stau 4-5 ore pe telefon într-o singură zi
Citeste mai mult despre: Iulia Ionescu, divertisment, iLike IT, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Iulie 2021
Data actualizare: 21 Iulie 2021
Iulia Ionescu și-a făcut debutul la PRO TV ca prezentatoare a rubricii iLikeIT, în locul lui George Buhnici. Într-un interviu, Iulia ne-a povestit despre pasiunile ei, dar și ce urmărește în zona de online. 

Cât de des îți faci selfie-uri și câte „cadre” tragi până ajungi la ăla care merită postat?

Nu-mi place să-mi fac selfie-uri. Cred că fac asta doar atunci când vreau să mă pozez cu cineva drag, când vreau să-mi amintesc de un anumit moment, să rămân cu o amintire și nu este nimeni prin preajmă să mă ajute. Nu sunt, însă, ușor de mulțumit atunci când vine vorba de fotografii. Se întâmplă să fac și zeci de poze până obțin cea mai bună imagine. 

Cât timp petreci pe zi cu telefonul tău? Ai încercat să contabilizezi de câte ori îl atingi în 24 h?

Se întâmplă să stau și 4-5 ore pe telefon într-o singură zi, dar asta pentru că lucrez foarte mult și pe telefon. Caut subiecte, le documentez, răspund la mail-uri sau vorbesc foarte mult la telefon. Când sunt pe teren îmi este mai ușor să fac asta de pe telefon. 

Ce aplicații nu-ți lipsesc de pe mobil și ce ne-ai recomanda și nouă? Care e ultima descoperire a ta?

Recent am început să folosesc GoPro Quick. Mă ajută să-mi descarc în timp real în telefon imaginile filmate cu GoPro-ul. Este o modalitate foarte simplă de a posta în social media tot ceea ce filmez, dar foarte utilă îmi este acum și aplicația TrendTok, prin care pot să văd care sunt trend-urile momentului pe TikTok. Mă ajută să-mi gândesc și să-mi organizez postările de pe TikTok. 

Netflix, HBO GO, Peacock, Amazon. Ce urmărești mai des și de ce?

Sincer, pentru că nu am ratat niciun meci de la Euro 2020, vara aceasta am fost foarte activă pe Voyo.ro. În rest, folosesc Netflix și HBO GO, dar vara nu avem foarte multe opțiuni pe aplicațiile de streaming online. 

Ai văzut colecția de filme clasice românești de pe VOYO? Care a fost ultimul film românesc old school pe care l-ai urmărit?

Eu am iubit mult „Liceenii” și „Liceenii Rock’N’Roll”. Sunt filme pe care le-am urmărit întotdeauna cu mare drag. Chiar m-am bucurat când am găsit selecția de filme clasice de pe VOYO. 

Mai mergi cu trenul la mare? Dacă da, cum îți petreci cele două ore în vagon?

N-am mai mers cu trenul din liceu. Din fericire, nu am avut nevoie, dar nu exclud o vacanță scurtă la mare cu trenul :)

Ai încercat concerte online? Cum a fost experiența și ce lipsește de la un astfel de eveniment?

Zona asta de evenimente online a evoluat foarte mult pe timp de pandemie. Chiar am vorbit despre asta la iLike iT. Sunt de admirat toți cei care s-au străduit ca noi să avem parte de astfel de spectacole în 2020. Realitatea virtuală imersivă s-a făcut simțită și câștigă tot mai mult teren. Este și o modalitate prin care sunt reduse costurile de producție. Și nu doar pentru concerte online, ci și pentru videoclipuri, spoturi publicitare. În România sunt folosite acum chiar și tehnologii de la Hollywood în zona de producție video.

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies