Interviu cu Kadebostany, artistul elvețian care a colaborat cu Irina Rimes pentru piesa DRAMA

Interviu cu Kadebostany, artistul elvețian care a colaborat cu Irina Rimes pentru piesa DRAMA
Citeste mai mult despre: Irina Rimes piesa noua, drama, Kadebostany,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 06 Mai 2020
Data actualizare: 06 Mai 2020
După succesul lansării proiectului muzical care include colaborarea celebrei trube Kadebostany, împreună cu Irina Rimes, într-un interviu de excepție, elvețianul ne-a povestit câte puțin despre experiența cu artista Global Records și cum se vede România prin ochii lui.

1. Ce înseamnă pentru tine colaborarea cu Irina Rimes?

Viața mea este plină de colaborări, câteodată unele chiar neașteptate, și mereu sunt în căutare de altele noi. Colaborarea cu Irina este una dintre acelea sacre, când creezi magie cu un artist extrem de talentat. Sunt recunoscător să am asemenea oportunități în viață.


2. Când și cum ai întâlnit-o pe Irina și când ai știut că ai vrea să colaborezi cu ea pentru o piesă?

Am aflat de Irina prin intermediul colaborării ei cu artistul turc Mahmut Orhan. Iubesc vocea ei și felul în care transmite emoție. Din primul moment mi-am dat seama că ar fi perfectă pentru noua mea eră, DRAMA.

3. Cum a fost să lucrezi cu Irina?

Un adevărat miracol. Ne-am înțeles foarte bine și amândoi ne-am dorit să realizăm ceva extraordinar împreună.


4. Ce crezi despre România, ai avut timp să ne vizitezi țara, intenționezi să o faci?

Sunt fascinat de România, în special de muzica voastră folk. Am avut ocazia să vizitez România când am avut concerte, însă de fiecare dată am stat destul de prost cu timpul și a fost o nebunie. Îmi doresc să descopăr mai multe în viitor și, de asemenea, îmi doresc să colaborez cu mai mulți artișți români.


5. Ce reprezintă această piesă pentru tine?

Știi expresia “Razi de plângi?”. Pentru mine, acesta este sentimentul pe care ți-l dă piesa. Pentru partea de producție, am avut în gând filmul Virgin Suicide, al Sofiei Coppola. Acest fel de ciudățenie pastelată.

6. Cum au descurs filmările, unde ați filmat videoclipul și cum a fost atmosfera?

DRAMA - Act 1 este un video showcasing de 20 de minute, cu 4 piese extrase de pe EP.

Am filmat acest video în 4 zile, în Istanbul. A fost intens, am invitat atunci toate vocile din EP-ul DRAMA Act 1, pentru a realiza ceva cu adevărat special. Mi-am dorit să reunesc toți artiștii într-un singur loc și fiecare să-și joace propriul rol. Mi-am dorit ceva singular, real, dar în același timp suprarealist. Din punct de vedere vizual, DRAMA Act 1 este inspirat din The Holy Mountain - Jodorwsky 1973.

7. Poți împărtăși cu noi un moment interesant/ amuzant de la filmări?

Aproape am avut un accident cu calul. Eram cu Irina pe cal, de două ore deja, în frig și zăpadă, când dintr-o dată, calul a decis că pentru el e suficient și refuză să ne mai asculte. Irina a sărit de pe cal că într-o cascadorie, iar eu am reușit cumva să rămân pe el. A fost un moment de genul slow motion, când simți că ceva ar fi putut fi foarte rău, dar în final a fost totul ok și am râs cu toții.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies