Interviu exclusiv cu Măruță: tot ce nu a spus în 13 ani

Data: 22 Octombrie 2020
13 ani de La Măruță sunt cu noroc, iar prezentatorul, mai sincer ca niciodată, răspunde la toate întrebările – oricât de incomode ar părea! 

La aniversarea a 13 ani, Măruță vorbește despre echipa sa, face o declarație de dragoste neașteptată și povestește sincer despre cea mai mare încurcătură în care a fost pus de copiii săi. În plus, sincer și asumat, spune deschis pe cine nu ar mai aduce niciodată în emisiune, despre audiențele record și audiențe sub nivelul mării, despre cel mai “hater” telespectator și despre multe altele. 

Citește și

Ce îi poartă lui Măruță noroc, la 13 ani

Cătălin Măruță:  “Noroc cu emisunea La Măruță  pentru ca în pandemie am avut unde să vin la serviciu și unde să mă întâlnesc cu oamenii! (râde)”

Cătălin Măruță: “Noroc cu echipa emisiunii La Maruță pentru că întotdeauna au știut să mă pună pe linia aia continuă (râde). ”Pro Tv –un vis cu noroc

Cătălin Măruță:"Am un caiet în care, în perioada când eram la TVR 2, îmi notam absolut toate mișcările pe care le făcea PRO TV-ul, adică observam când iau ei publicitate, știam oamenii care lucrau la PRO TV, știam crawl-ul pe de rost. "

O declarație de dragoste atipică

Cătălin Măruță: "Noroc cu producătorul emisunii, Alina Tolontan, pentru că este înțelegătoare, pentru că nu m-a lăsat niciodată să iau decizii la nervi, la supărare.  Lucrăm de 13 ani împreună și vreau să îi spun public că o iubesc foarte mult. E a doua mea soție, trebuie să recunoaștem. Am petrecut la fel de mult timp cu ea cum am petrecut și cu Andra."Ce nu a fost cu noroc, în 13 ani


Cătălin Măruță: "Dacă aș da timpul înapoi, probabil foarte multe ediții de acum 5-6-7-ani n-aș mai vrea să le fac, cu riscul de a nu face audiență. Sunt oameni care zic, eh, vă interesează doar audiența la televiziune! Pe bune? Păi televiziunea asta înseamnă, audiență, e ca și cum i-ai zice unui brutar, te interesează doar să vinzi pâine! Păi dacă am brutărie, ce să mă intereseze, să vând pâine! Dacă fac televiziune, ce să mă intereseze: să fac audiență!"

Ce și mai ales cine a fost pe canapea La Măruță, dar nu a fost cu noroc! Sau a fost?

"Acum vreo șase ani, în competiția asta nebună din televiziune, aveam niște ediții cu un celebru manelist, care era cu o celebră soție, iar povestea asta a ținut vreo două săptămâni încontinuu. Țin minte că eram a doua zi dimineața, ne uitam și ziceam, 40%? Adică 40% din cei care au televizoarele deschise se uită la noi? Phaaaai, așa mergeam cu nasul pe sus prin curtea televiziunii! După două săptămâni în care cei doi au fost pe canapea, nu le-am dat numele, că au mai fost și alții (râde), după două săptămâni cei doi nu au mai venit și ne-am dat dat seama că după vârful ăla de munte am ajuns la poalele lui. Pentru că apoi au urmat niște luni în care nu depășeam 15% audiență. Și nu îmi venea să cred! Noi înainte făceam o medie de 25%. I-am descoperit pe acești doi artiști, maneliști, făceam 40%. După ce nu au mai venit nici ei, nu mai făceam nici cît făceam noi audiență, 20%, 25%,. Pentru că a fost o lecție! Publicul nu venea pentru emisiune, venea pentru cei doi! Iar publicul emisiunii a plecat dezamăgit. Uite, asta a fost un lucru pe care nu l-aș mai repeta. (...) Până la urmă, ne-am umplut din nou sala de spectatori, dar a durat ceva!

Provocarea lui Măruță

"Aș vrea să îl găsesc pe cel mai Hater telespectator! Jur! Ăsta este visul meu! Să stăm față în față și să vorbim! Spune tot ce ai pe suflet!"13 ani – ce s-a schimbat în omul Măruță

"Înainte mă afecta foarte tare când citeam tot felul de comentarii și oamenii îmi spuneau tot felul de lucruri, uite, vezi alea erau nopțile nedormite. Aveam impresia că nu făceam ceva bine. De ce mă înjură ăla? Pentru că eu nu aveam nicio intenție greșită!"

Și totuși! Pe Măruță îl mai încurcă cineva?

 "Am avut cu David niște discuții legate de Dumnezeu și am spus, David, să te rogi pentru că eu cred că e important să ai cu cine să vorbești și atunci când ești singur și Doamne-Doamne vrea doar să fie bine. Și atunci m-a întrebat, dacă Doamne - Doamne vrea doar să fie bine,  de ce sunt oameni care n-au ce să mănânce, de ce sunt oameni care n-au mâini,. Și am intrat într-o discuție pe care nu am știut să o gestionez. Sau, m-a mai pus în dificultate când m-a întrebat când mergeam amândoi în mașină, ce sunt magazinele pe care scrie SEX SHOP. Și m-a întrebat ce sunt cutiile acelea de lângă pachetele de gumă, pe care le vede când merge cu mami la cumpărături. Sunt prezervative! Aaa, și ce sunt prezervativele?”

În interviurile speciale oferite de Măruță exclusiv pentru Pro Tv Plus ascultați toate astea și multe altele: despre ce îl umple de nervi pe Măruță, despre ce îi spun cel mai des oamenii, despre greșeli și lecții învățate și despre multe altele!

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ/ LA MĂRUȚĂ
FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies