INTERVIU Florin Piersic Jr.: ”Codin Maticiuc este un actor foarte mișto”

INTERVIU Florin Piersic Jr.:  Codin Maticiuc este un actor foarte mișto
Citeste mai mult despre: Florin Piersic Jr, interviu, Miami Bici,
Data publicarii: 07 Aprilie 2021
Data actualizare: 07 Aprilie 2021
Florin Piersic Jr. ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv, despre rolul său din ”Miami Bici”, dar și despre ce înseamnă să fie vocea PRO TV și cum a fost perioada de pandemie pentru el, din punct de vedere al carierei.  

În ”Miami Bici”, film difuzat duminică, 11 aprilie, la PRO TV, Florin Piersic Jr. este cap de afiș alături de Codin Maticiuc și Matei Dima. Actorul a vorbit, într-un interviu video, despre această producție, dar și despre rolul său. ”Cred că marele atu al acestui film e că este o comedie și oamenii au nevoie să râdă nu numai acuma... de dinainte. Nu mică mi-a fost mirarea când am fost la premiera de gală și am văzut oameni cu pretenții foarte fericiți că au râs o oră jumate din toată inima”.

”Ce vreau să spun despre Codin Maticiuc este că e un actor foarte mișto. Pentru că e foarte credibil. A avut întotdeauna autenticitate”, spune Florin Piersic Jr. 

Întrebat dacă ar pleca din țară, la fel ca personajul lui din ”Miami Bici”, Florin Piersic Jr a răspuns: ”Da, am fost de multe ori dezamăgit de balcanismul nostru, dar în același timp am rădăcini înfipte foarte adânc. Sunt foarte multe lucruri, la 52 de ani, care te leagă de glie. Am avut și eu tentativele mele, am spălat vase la New York prin 93, s-au întâmplat lucruri interesante... Probabil că, dacă imnul României ar fi manele, aș pleca”.

Urmăriți, mai jos, interviul integral cu Florin Piersic Jr, în care dezvăluie cum e să fie vocea PRO TV, dar și cum a fost pandemia pentru el și care sunt filmele și serialele preferate, pe care ni le recomandă. 

FULLSCREEN
INTERVIU Florin Piersic Jr.: ”Codin Maticiuc este un actor foarte mișto”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies