Interviu Neti Sandu, despre ce ne mai așteaptă în 2020: ”Regulile vor fi altele”

Interviu Neti Sandu, despre ce ne mai așteaptă în 2020:  Regulile vor fi altele
Citeste mai mult despre: Neti Sandu, horoscop 2020, horoscop 2021,
Data publicarii: 11 Septembrie 2020
Data actualizare: 11 Septembrie 2020
Neti Sandu ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care ne explică felul în care astrele au prezis evenimentul major care au marcat 2020, și anume pandemia de coronavirus, dar ne-a vorbit și despre ce ne așteaptă spre sfârșitul acestui an și de ce ar trebui să privim cu optimism spre 2021. 

Privind în urmă, în momentul în care ai făcut horoscopul pentru 2020, au prezis astrele evenimentul major care va marca acest an?

Particularitatea lui 2020 era că Marte traversează zodia Berbecului - zodia de domiciliu. Deci e strong aici, timp de 9 luni, în loc de două! Și asta în a doua parte a anului! 

Mie aici, în a doua parte, mi se părea că o să ne fie greu fiecăruia dintre noi, în alt fel! Și va trebui într-adevăr să ne readaptăm stilul de muncă, de viață!

Planetele din Capricorn au „arat" terenul: Saturn trei ani de zile, Pluton de vreo 12 ani, iar Jupiter ajungea și el în Capricorn după 12 ani și urma să definitiveze ceva. Se știe că acest Capricorn e cu austeritatea și cu disciplină, dar mi se părea că Jupiter o să complimenteze frumos pe ici, pe colo și n-o să ne „sece" prezența lui Saturn, pentru al treilea an aici. Dar Jupiter a funcționat ca un amplificator - că el aduce mult și bun, ba chiar și exagerează, dar sincer! Nu m-am gândit că va fi chiar așa! Mă tot întrebam ce se va multiplica datorită lui 2 (2020)! Și iată care a fost răspunsul! A fost un puzzle complicat!

În horoscopul chinezesc, este Anul Șobolanului de metal... Era de așteptat să fie o perioadă cu transformări și schimbări atât de mari, la nivel global?

Anul Șobolanului de metal anunța îmbogățire rapidă pentru cei care prindeau din zbor un pont, o afacere din care să stoarcă tot ce se poate și s-a văzut cine sunt cei care s-au îmbogățit! Și erau avertizati cei care urmau să-și piardă pozițiile și banii, dacă nu erau pe fază. Și foarte mulți au pierdut!

Tendința spre pauperizare e dată, totuși, de Saturn în Capricorn și de Jupiter care a venit să pună punctul pe I. Gata cu excesele de orice fel! Reguli, disciplină.

Există o lecție pe care oamenii ar trebui să o învețe din această pandemie?

Am putea să învățăm să fim mai eficienți, mai economi, mai reținuți, mai interiorizați, să ne focalizăm pe interiorul nostru, să-l explorăm mai mult, să ne lipsim de lucrurile care sunt de paradă, de fațadă! Și uite cum într-un an cu accent pe multiplicare, 2020, noi învățăm reducția 2020 - zerourile ne învață să tăiem din tumult. Adică avem 20+20, dar de fapt avem 2(0)+2(0)= adica 4.

Dar 22 e număr maestru! Și-l putem folosi ca pe un AS în mânecă și să câștigăm partida!

Ce ne așteaptă în continuare? Ce ne-au rezervat astrele pentru ultimele luni ale anului?

În continuare urmează o reașezare, cu eforturi și consum fizic, nervos și financiar ca să clădim ceva care să fie platforma de stabilitate! Sunt restanțe de care trebuie musai să scăpăm și să avem grijă să nu ne afecteze psihic, nervos! Marte retrogradează în Berbec - zodia capului și a sistemului nervos! Și va fi în opoziție cu Balanța - zodia căsniciei și a finanțelor! Să păstrăm echilibrul! Asta trebuie să facem!

Putem să privim cu optimism înspre 2021? Ce ne poți spune?

Anul viitor Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, zodia României, și ar trebui să ne găsim rostul și locul!

Saturn va păși și el în Vărsător și, împreună cu Jupiter, va crea o altă normalitate, un alt modus vivendi! Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi alta! O să fim ceva mai flexibili!

Da! Trebuie privit cu speranță! În orice rău e și un bine! Trebuie doar să-l vezi! ????

 

FERMA. În Plus - Episodul 3, cu Cristi Bozgan
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies